CS GO kan silme kodu nedir? (Console)

Güncelleme Tarihi:

CS GO kan silme kodu nedir (Console)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2021 04:35

Günümüzde popüler olmuş pek çok oyun bulunmaktadır. Bu oyunlardan birisi de CS Go oyunudur. CS Go oyunu yılında çıkmış ve pek çok kişi tarafından oynanan oyunlardan birisidir. Bu oyun içerisinde olmazsa olmaz bazı kodlar bulunmaktadır. Bunlardan birisi de kan silme kodudur. Peki CS Go kan silme kodu nedir? Sizlere CS Go oyununda uygulanan kodlardan kal silme kodu hakkında bilgileri detaylıca derledik.

Haberin Devamı

FPS açılımı ile Frame Per Second oyunlardaki kare hızı olarak belirtilmektedir. CS Go oyunu da bir FPS oyunudur. Oyunu satın alan ve indiren kullanıcılar oyun içerisindeki kan silme kodunu sıklıkla araştırmaya başlamıştır.

 CS Go Kan Silme Kodu Nedir?

 CS Go oyunu, açılımı ile Counter Strike Global Offensive yılında çıkmış bir FBS oyunudur. Oyunu yaratan ve sunan Valve olmaktadır. Oyun ilk zamanlar Half - Life modu olarak ile ortaya çıkmış idi. Daha sonra Valve CS'nin haklarını satın almış ve CS adı ile son sürüm ortaya çıkmıştır. Daha sonra CS ekibi ile birleşerek tekrar bir oyun yapmaya başladı ve şuan pek çok kişi tarafından sevilen CS Go oyunu oluşturulmuştur.

 CS Go oyunu profesyonel olarak oynayan oyuncular ekranlardaki kan görsellerini uzun süre görmekten oldukça şikayet etmektedir. Fakat Valve şirketi bu durumu devre dışı bırakmak için kısa bir kod girilmesini sağlamıştır. Bu kod ile bu eklentinin devre dışı bırakmak mümkündür. Profesyonel turnuvalarda sporcuların kan silme koduna ihtiyaçları bulunmaktadır. Bunun için kod geliştirici konsolun açılması gerekmektedir. Burada metin yerine şu kod girilmelidir:

Haberin Devamı

 - Bind ''shift'' '' +speed;r_cleardecals''

 Bu kodun konsola yazılmasının ardından hangi tuşa atadıysanız tuşa basarak kanları silebilirsiniz. Bu sayede CS Go oyunu içerisinde kan silme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!