Tarsus'ta direksiyon sınavları tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Tarsusta direksiyon sınavları tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2017 13:11

Tarsus'ta direksiyon sınavları tamamlandı

Haberin Devamı

MERSİN'in Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Direksiyon Eğitimi Dersi Uygulama Sınavı'nın 251 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 12 Motorlu Taşıtlar ve Sürücü Kursu, kursiyerlerinin A2, B, C, CE ve D sınıfı sertifika sınavları, 44 personelin katılımıyla yapıldı.
Sınavların tamamlandığını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, "Ülkemizde meydana gelen trafik kazalarında can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Motorlu Taşıtlar Sürücü Kurslarının denetimlerini gerçekleştirerek verilen eğitimin kalitesinin arttırılması için çalışıyoruz" dedi.
Sınavda görev alan personellere her sınav öncesi sınavın yapılışı ile ilgili tüm konularda İlçe Milli Eğitim Sınav Yürütme Komisyonu tarafından eğitim verilerek sınavların sorunsuz gerçekleştirilmesini sağladıklarını ifade eden Kalaycı "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Motorlu Taşıtlar Sürücü Kurslarının ortak çalışmaları neticesinde İlçemizde yapılan sınavlarda başarı oranlar gün geçtikçe artmaktadır. Bu sonuçlar hem kurumları hem de kursiyerleri memnun etmektedir. Yapılan çalışmalar önümüzdeki günlerde de devam edecektir. İlçemizde bilinçli sürücü yetiştirme adına sağlam adımların atılmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!