Takı ve Mücevher Sanatı Kursu, ilk meyvelerini verdi

Güncelleme Tarihi:

Takı ve Mücevher Sanatı Kursu, ilk meyvelerini verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 11:44

Takı ve Mücevher Sanatı Kursu, ilk meyvelerini verdi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ’da ilk defa Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından açılan Takı ve Mücevher Sanatı Kursu ilk kursiyerlerinin eğitimlerini tamamlarken kursiyerlerin sertifikalarını Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat teslim etti.

Takı ve Mücevher Sanatı Tasarım Atölyesi’nde gerçekleşen etkinliğe Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra eşi Belgin Eşkinat, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve kursiyerler katıldı. Benan Bulut’un eğitmenliğini yaptığı ocak ayında başlayan kursta ilk kez mücevher tasarımına başlayan kursiyerler yer alırken mum kalıplarda altın, gümüş ve bronz tasarımların işlenmesi ile birbirinden güzel eserler ortaya çıktı.

Kursiyerlerin çalışmalarını oldukça başarılı bulan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Burada 5 aylık emek ve özveri var. Ortaya çıkan tasarımlar da tasarım sonrası eserlerde birbirinden güzel. Ben başta kurs eğitmenimiz Benan Hanım olmak üzere emek harcayan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Hepinizin emeğine sağlık" dedi. Tek tek tüm eserleri inceleyen Başkan Eşkinat kursiyerleri tebrik edip sertifikalarını teslim etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!