Tadem’ler Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Tadem’ler Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 09:33

TADEM'LER İZMİR'DE DÜZENLENECEK OLAN BİTLİS TANITIM GÜNLERİNE HAZIRLANIYOR

Bitlis’in Tatvan Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM), 25-28 Aralık tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan tanıtım günlerine hazırlanıyor.
Tanıtım günleri dolayısıyla bugünlerde tatlı bir telaşın yaşandığı TADEM-1 ve TADEM-2’deki bayan kursiyerler, tüm hünerlerini ortaya koyarak el emeği göz nuru eserlerini bu kez tanıtım günleri için hazırlıyorlar. Çalışmalar kapsamında özellikle yöreyi anlatan bir birinden güzel ve özel birçok ürün tasarlayarak üreten kursiyerler, kurs hocalarının da titiz çalışmalarıyla ürettikleri ürünleri İzmir fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunacaklar.
TADEM’lerin hazırladığı el emeği, göz nuru ürünlerin İzmir fuarında da yerini alacağını belirten Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, İzmir fuarı için hazırlık yapan kursiyerlerin gayretli çalışmaları sonucu ürünlerin göz doldurduğunu söyledi. Kursiyerler tarafından tasarlanarak üretilen tüm ürünlerin İzmir’de ziyaretçilerin beğenisine sunulacağını kaydeden Kaymakam Erkan, “Kursiyerlerimiz İzmir fuarı için özellikle yöremizi anlatan birçok ürün tasarlamışlar. Tüm fuarlarda olduğu gibi İzmir fuarında da TADEM’li kursiyerlerimiz kurs hocaları ile birlikte bin bir emekle hazırladıkları ürünlerin büyük ilgi çekeceğine inanıyorum. Bu anlamda hazırlanan ürünler Tatvan olarak İzmir’de açacağımız stantta 4 gün boyunca satışa sunulacak. Ben şimdiden herkesi hem İzmir fuarındaki Tatvan standımızı hem de stant içinde yer alacak olan TADEM’li kursiyerlerimizin ürün standını ziyaret etmeye davet ediyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!