GeriSeyahat Suzan Kardeş’in seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Suzan Kardeş’in seyir defteri

Suzan Kardeş’in seyir defteri

Şarkıcı Suzan Kardeş işinin de etkisiyle sık sık seyahat ediyor. Uçak korkusunu kısa süre önce yendi. Hayali Mısır, Katmandu ve Küba’ya gitmek. İşte en sevdiği mekanlar.

RESTORAN

Blue Elephant, Londra

Tayland yemeği yiyecekseniz burayı seçin. Haftanın 7 günü açık. Vejetaryenler için özel seçenekler var. (www.blueelephant.com)

Zarifi Meyhane, BeyoÄŸlu

Burası bence Beyoğlu’ndaki en zarif ve özel meyhane. Balkan mutfağı mönüsü denenmeli. (www.zarifi.com.tr)

Otel

The Savoy Ottoman Palace Kıbrıs-Girne

Şehir merkezinde bulunan otel, Osmanlı kültürünü yaşatacak şekilde tasarlanmış. Otelde konaklamayı eğlenceli buluyorum. Odaları çok konforlu. (İki kişi yarım pansiyon konaklamanın gecelik fiyatı 200 Euro. www.savoyhotel.com.tr)

/images/100/0x0/55ea95abf018fbb8f8898a29

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA Antalya

Belek bölgesinde fıstık çamı ormanları ve Akdeniz sularının buluştuğu noktada konumlanmış. SPA’sını seviyorum. Hem hareketli hem huzurlu tatil için mükemmel bir seçenek bence. Güler yüzlü personeli de beni etkiledi. (İki kişi konaklamanın gecelik fiyatı herşey dahil 480 TL. www.corneliaresort.com)

Eser Hotel, Ä°stanbul BüyükçekmeceÂ

Şehrin içinde dinlenmek ve huzur bulmak istediğimde burayı tercih ediyorum. Spor ve SPA için de ideal. Odaların çoğu deniz manzaralı, diğerleri ise şehir ve göl manzaralı. (İki kişi konaklamanın gecelik fiyatı oda kahvaltı 130 Euro. www.eserhotel.com.tr)

Mandalin Bar, Bodrum

Denizin tam kıyısında, iki katlı, çift balkon, localar ve terasa sahip. Geç saatlere kadar eğlenceli, kaliteli müzik gurupları dinleyebiliyorsunuz. (www.mandalinsound.com)

False