Suriyeli çocuğa çifte dayak

Güncelleme Tarihi:

Suriyeli çocuğa çifte dayak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 17:35

12 yaşındaki Suriyeli çocuğun Başkent’in göbeğinde, bir vatandaş ve metronun güvenlik görevlisi tarafından darp edilmesi, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Haberin Devamı

Başkent'te 12 yaşındaki Suriyeli çocuğun, bir vatandaş ve güvenlik görevlisi tarafından darp edildiğine yönelik amatör kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kızılay’da yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, 3 Suriyeli çocuk, metro alt geçidinin Karanfil Sokak girişinde vatandaşlardan para istemeye başladı. Çocuklardan bir para talebi konusunda yanında kız arkadaşı bulunan bir gence ısrar etti. Kendisine göz yaşartıcı sprey sıkıldığını iddia eden genç, Suriyeli çocuğu alt geçitte dövmeye başladı. Olayı izleyen esnaf ve vatandaşlar ise çocuğun darp edildiği sırada herhangi bir müdahalede bulunmadı.

İKİNCİ DARP GÜVENLİKTEN

Yüzü kanlar içerisinde kalan Suriyeli çocuk, alt geçitte yatmaya başladı. Çevreden geçen vatandaşlar, mendil ile yüzünü silerek yaralı çocuğu teselli etmeye çalıştı. Bu sırada bir kişinin de yaralı çocuğu alt geçitten kovmak istemesi dikkat çekti. Olayı güvenlik kameralarından gören bir güvenlik görevlisi, Suriyeli çocuğun yanına geldi. Dışarı çıkarmak için ikaz ettiği yaralı çocuğun kendisine bağırması üzerine güvenlik görevlisi copla vurmaya başladı. Suriyeli çocuğun kısa süre arayla bir vatandaş ve güvenlik görevlisi tarafından darp edilmesi istasyonda bulunanlarca cep teleonu kameraları ile görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!