Sultanların Ankara Uğuru

Güncelleme Tarihi:

Sultanların Ankara Uğuru
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2014 01:04

Ankara’da oynanan karşılaşmalarda başarılı sonuçlar alan Filenin Sultanları, Grand Prix’nin geçen hafta oynanan 1.ayak mücadelelerinin ardından 2.ayak maçlarında da gösterdiği performansla alkış aldı.

Haberin Devamı

Ankara’da düzenlenen organizasyonlarda, Başkent taraftarının desteğini arkasına alarak başarılı sonuçlara imza atan Filenin Sultanları, bu grafiğini 2014 FIVB World Grand Prix mücadelelerinde de devam ettirdi. Daha önce Ankara’da düzenlenen 2012 Londra Olimpiyatları Avrupa Kıtası Elemeleri’nde, takım sporlarında 52 yıl aradan sonra Olimpiyat vizesini alan Sultanlar, 2003 yılında da yine Ankara’da düzenlenen Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası’nda da ikinci olarak tarihi bir başarı elde etmişti.
Grand Prix’nin geçen hafta oynanan 1.ayak mücadelelerinde Japonya, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya’yı mağlup eden Filenin Sutlanları, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da oynanan karşılaşmalarda da yine başarılı sonuçlara imza attı. E Grubu’nda yer aldığı 2.ayak mücadelelerinin ilk maçında Dominik Cumhuriyeti’ne 3-2 kaybetmesine rağmen, Sırbistan’ı 3-2, Almanya’yı da 3-1’lik skorla mağlup eden Filenin Sultanları, 6 maç sonunda 5 galibiyet alarak genel klasmanda yenilgisiz olan ve 15 puan toplayan Brezilya’nın ardından 13 puanla 2.sırada yer aldı.

Haberin Devamı

BARBOLİNİ: “OYUNCULARIM YÜREKTEN OYNUYORLAR”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini, oyuncularını tebrik ederek, ilk iki ayak sonunda gruplarını lider tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bunun çok önemli bir başarı olduğunu söyleyen Barbolini, “Oyuncularım çok iyi savaşıyor. Bu performansımızı devam ettirmeliyiz” dedi.

SON AYAK RUSYA’DA

2014 FIVB World Grand Prix’nin 3.ayak maçlarının oynanacağı son hafta mücadelelerinde Türkiye, Rusya’da mücadele edecek. 15-17 Ağustos tarihlerinde Rusya’nın Kaliningrad şehrinde düzenlenecek olan 3.ayak maçlarında Filenin Sultanları, Rusya, İtalya ve Almanya ile mücadele edecek. Sultanlar burada oynayacağı 3 karşılaşmanın ardından genel klasmanda ilk 4’e girmesi halinde, Japonya’da oynanacak olan finalde mücadele edecek.

ANKARA SEYİRCİSİ FARKINI GÖSTERDİ

Voleybola ve Bayan Voleybol Milli Takımı’na her zaman tam destek veren Başkentli voleybolseverler, karşılaşmalara yoğun ilgi göstererek Filenin Sultanlarını destekledi. Almanya ile oynanan karşılaşmada salon tamamen dolarken dışarıda da salona giremeyenlerin olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!