İlk yarı çok kötü, ikinci yarı iyi

Santoslu Beşiktaş tüm maçların ilk yarılarında topun arkasında bekliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, ilk 45 dakikada topu Konyaspor’a bırakarak oynadı. Fernando Santos lig ve kupada tüm çıktığı maçlarda karşılaşmaların ilk yarılarında topun arkasında bekleyerek oynuyor. Bu anlayış izleyenleri mutlu eder mi? Özellikle de iç sahada? Sanmıyorum. Lakin, emniyetli ve skor odaklı bu oyunla gol pozisyonu üretmekte zorlanırken, son 3 maçtır da kalesinde gol görmüyor.

BU FUTBOL TATMiN EDER Mi? 

Konyaspor, ligde sondan 2’nci sırada, geçen hafta Beşiktaş’ın rakibi olan Kayserispor da düşme hattındaydı. Beşiktaş’ın bu rakipler karşısında kalesini gole kapaması çok doğal. Daha güçlü rakiplere, topu daha iyi kullanan takımlara karşı bu anlayış ile kalesini gole kapatabilecek mi? Bunu zaman gösterecek.

AL-MUSRATi KALiTESiNi GÖSTERDi

Dün, yeni transferlerden AlMusrati kalitesini net bir şekilde gösterdi. Çok hızlı düşünen, teknik kalitesi yüksek, ikili mücadelelerde yere sağlam basan iyi bir oyun kurucu. Muci ise çok hareketli, sürekli kafasında rakip kale var. Yetenekli ama fiziksel ve mental olarak gelişmesi gerekiyor. Toplam 8 kez şu atan Arnavut futbolcu biraz daha asist odaklı olmalı. Ancak 22 yaşında bir oyuncunun taraftarın önüne ilk kez çıktığı bir maçta kendisini ispat etme duygusu ile oynaması doğal.

Haberin Devamı

MASUAKU BÜYÜK KATKI YAPTI

Masuaku döner dönmez kalite ve tecrübesiyle büyük katkı yaptı ve hepsinden önemlisi Dün 18 yaşındaki Semih, yine parladı golünü attı, etkili oynadı.

Son oarak İlk yarıdaki oyuna kesinlikle “hayır”. Ancak 2’nci devre rakibe hiç şans tanımayan 2 gol atan ve pozisyonlar bulan Beşiktaş’a “evet”.

Beşiktaş, iç sahadaki maçlara çok daha agresif ve tempolu başlamak zorunda.

Yazarın Tüm Yazıları