Sivasspor Aybaba'yla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor Aybabayla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 16:25

Sivasspor Aybaba'yla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Haberin Devamı

Gökhan CEYLAN / SİVAS, (DHA)- SÜPER Lig takımlarından Sivasspor, geçtiğimiz sezon takımın başına geçen teknik direktörü Samet Aybaba'yla  2+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Geçen yıl oynadığı 1'inci Lig'in 25'inci haftasında Mesut Bakkal'ın istifasının ardından 9 maçlığına takımın başına geçerek kırmızı beyazlı takımı şampiyon yaparak Spor Toto Süper Lig'e çıkaran Samet Aybaba'nın mukavelesini yeniledi. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, şöyle dedi:
"Hocamızla sezon bittikten sonra prensipte el sıkışmıştık. Şimdi artık işi resmi yazıya dökme vakti geldi. Öncelikle geçtiğimiz yıl göstermiş olduğu performanstan ve takımı tekrar Süper Lig'e buluşturmasından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ve kendisinden de hem bu yıl hem de daha sonraki yıllarda üstün başarı beklediğimizi söylemek istiyoruz. Bizde tabi ki o başarıyı elde etmek için elimizden gelen her türlü desteği verip, transferlerimizi yapıp takımımızı hocamızın arzu ettiği noktaya getirmeyi arzu ediyoruz. Hem hocamıza, hem de Sivasspor camiasına hayırlı uğurlu olsun."
Başkan Otyakmaz, transfer konusunda da, "Önümüzdeki hafta başından itibaren arzu ettiğimiz oyuncular, listemizde bulunan oyuncular ve görüşmede mesafe katettiğimiz oyuncular şehrimize gelmeye başlayacaklar. Taraftarlarımız bu konuda müsterih olsun" dedi.
"LİGDEKİ HER TAKIMLA YARIŞIRIZ"
Geçen sezon yaşanan şampiyonluğun herkesi mutlu ettiğini belirten Samet Aybaba ise şöyle konuştu: 
"Sivasspor'un olması gereken yer zaten Süper Lig'dir. Futbolda böyle şeyler oluyor ama çabuk dönmesi de sevindirici bir olay. Yeni bir oluşum içine gireceğiz, yeniden planlayacağız. Başkanımızla her gün konuşuyoruz. Ligin renklerinden olmaya çalışacağız. O yüzden çalışmalarımız devam ediyor. Bu kontratın hiç bir anlamı yok, bir kağıt parçası. Biz gönül birliği yapıyoruz. Gönül birliğimizde devam eder, diye düşünüyoruz. Çalışan arkadaşlarımız da bunu düşünüyor. İyi bir ekip kurduk. Kendi adıma söylüyorum hocalar ekibi olarak ligdeki her takımla yarışırız.  İyi bir futbol takımı da kuracağız. Sivas'a layık, herkesin düşüncesini taşıyan takım olacak."
"ORTAYA İYİ BİR TAKIM ÇIKACAK"
Transferlerle konusuna da değinen Samet Aybaba, konuşmasına şöyle devam etti: 
"İyi oyuncu almaya çalışıyoruz. İyi oyuncular hemen ön plana çıktığında farklı şeyler istemeye başlıyorlar. Şehri soruyorlar, çocuklarının okullarını soruyorlar. Gönül istiyor ki kendi evlatlarımızı yetiştirelim, altyapıya önem verelim, buradan iskelet bir kadro oluşturalım sonra transferi geliştirelim ama bunları da yapamıyoruz bir türlü. Biz, başkalarının tavsiye ettiği futbolcuları değil kendi izlediğimiz futbolcularımızla anlaşmak istiyoruz. O nedenle de zorlanıyoruz. Bunların hepsi iyi oyuncular. Bütçeleri de kolay değil. Onları buraya getirmek de kolay değil. Biraz sabır. Sonucunda göreceksiniz ki iyi bir takım ortaya çıkmış olacak." 
Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Otyakmaz ve Teknik Direktör Aybaba ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!