Sinemacılardan Başkan Zolan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Sinemacılardan Başkan Zolana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 14:33

Sinemacılardan Başkan Zolan'a ziyaret

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret eden 'Şeytan'ın Kabilesi: Semur' adlı sinema filminin yapımcısı ve oyuncuları, filmin Denizli'nin tanıtımına büyük katkı yapacağını anlattı.

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde çekilen, başrollerini İpek Erdem ile Balamir Emren'in paylaştığı Şeytan'ın Kabilesi: Semur adlı korku filminin yapımcısı Ayhan Ulam, senarist Gökhan Aksu ile birlikte oyuncular AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Yapımcı Aksu, çok zengin platolara sahip Denizli'ye tüm film ekibinin hayran kaldığını belirtti. Filmin iyi bir gişe yapacağından emin olduğunu ifade eden Aksu, "Denizli'de çalışmak çok güzel. Keyifli ve verimli bir tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte bizlerden desteğinizi esirgemediğiniz için tüm ekibim ve Türk sineması adına Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu film Denizli'nin de tanıtımına katkı sağlayacak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, projenin başarılı bir çalışma olmasını dileyerek, Türk sinemasının başarılı oyuncu ve ekibini Denizli'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Filmin kentin tanıtımı için önemli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Denizli gerek iklim, gerekse ortam anlamında inşallah beklentinizi karşılıyordur. Çalışma tamamlandığında film umarım güzel gişeler yapar. Eserinizin Denizli'nin tanıtımı anlamında da katkı yapacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!