Sincan'da 'Hoş Geldin Bebek' projesine yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Sincanda Hoş Geldin Bebek projesine yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 13:39

Sincan'da 'Hoş Geldin Bebek' projesine yoğun ilgi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- SİNCAN Belediyesi'nin ilçede başlattığı 'Hoş geldin Bebek' projesi büyük ilgi görüyor. Çocuğu olan ailelere yönelik bebek giyim, bakım ve temizlik malzemelerinden oluşan 'Hoş geldin Bebek Seti', ailelere ulaştırılmaya başlandı. Çocuklarının ilk hediyelerini Sincan Belediyesinden alan aileler, memnuniyetini dile getirdiler.
Sincan Belediyesinin “Hoş Geldin Bebekö kısa sürede büyük ilgi görüyor. "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında yeni bebeği olan ailelere bebek seti hediye ediliyor. İçerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantası, vatandaşlardan tam not aldı.
'SİNCAN'DA YAŞAMAK BİR AYRICALIK'
Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuran ve bebek setinin ulaştırıldığı anne Dilara Korkmaz, “Çok anlamlı bir proje olmuş. Böyle bir hediyenin düşünülmesi gerçekten çok güzel. Özellikle dijital ateş ölçer gerçekten büyük ihtiyaçmış. Bizim aklımıza gelmemişti. Başkanımız Mustafa Tuna bize, Sincan'da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu bir kez daha gösterdi. Başkanımıza teşekkürlerimizi ve selamlarımızı iletiyorumö diyerek beğenilerini dile getirdi.
Projeden hayli memnun olan bir diğer anne Sema Kaya ise, “Bebeğimizin ilk hediyesi Sincan Belediyesi'nden oldu. Bizlerde ailesi olarak mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederizö dedi.
'VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ'
Sincanlı ailelerin sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olduklarını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna “Bu mutlu günlerinde anne ve babaların mutluluğuna ortak olmak ve ufak da olsa bir katkıda bulunmak istedik. Sincan'da dünyaya gelen bebeklerimizin, ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak seti annelerimize hediye ediyoruz. Hayatın her alanında, yaşamın her evresinde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz" dedi.
Başkan Tuna, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) 'in “Çocuklarınıza hoş muamelede bulunun ve onları güzel terbiye edin. Hiçbir baba, çocuğa, güzel terbiyeden daha üstün bir hediye vermiş olamazö hadis-i şeriflerini hatırlatarak, ailelere çocuklarının eğitimi konusunda titiz davranmaları tavsiyesinde bulundu.
NELER VAR
Sincan Belediyesinin Hoş Geldin Bebek Paketi'nin içinde; çıtçıtlı atlet, 2'li bebek takımı, taşıma çantası, biberon, bebek şampuanı, ıslak mendil, alt açma takımı, dijital ateş ölçer, bebek battaniyesi, bebek bakım ve taşıma çantası (2'li), 5'li zıbın takımı, patik, bebek yemek önlüğünü içeriyor.
NASIL YARARLANILIYOR?
Doğum sonrasında 0 - 3 aylık bebekler için başvuru yapabilen aileler,  ikametgâh, çocuğun kimliği ve doğum belgesiyle birlikte Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurarak doğum paketini alabiliyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!