Şimşek gibi çaktı

Güncelleme Tarihi:

Şimşek gibi çaktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2012 02:55

Gençlerbirliği, sezonun ilk haftasında gol fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmanın keyfini yaşıyor.

Haberin Devamı


Antalyaspor karşısında alınan 3-1’lik galibiyet sonrası, oyuncular saha içinde sevinçlerini misket oynayıp kutlarken, Başkan İlhan Cavcav’ın da neşesi görülmeye değerdi.

Taraftara Bayram hediyesi vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Cavcav, “Özellikle golden sonraki bölümde çok etkiliydik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız” dedi.

Spor Toto Süper Ligde, 2012-2013 sezonu açılırken, Ankara’nın tek temsilcisi Gençlerbirliği fırtına gibi bir başlangıç yapıp, ilk haftada gol fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmanın keyfini yaşıyor.
Soner Aydoğdu, Yasin Öztekin, Herve Tum ve Mehmet Akgün gibi isimlerle yollarını ayıran, Dusco Tosiç, Dejan Lekiç, Jimmy Durmaz, Serkan Kurtuluş ve Mehmet Kara gibi yeni transferlerle kadrosunu şekillendiren kırmızı-siyahlılar, Medical Park Antalyaspor karşısında, şimşek gibi çakıp, uzun bir aradan sonra lige iyi bir giriş yaptı.
Oyunun ilk bölümünde fazla etkili olamayan ve kapanan rakibini açmakta zorlanan Başkent ekibi, özellikle yenik duruma düştükten sonra sahada ağırlığını hissettirdi. İlk 11’de maça başlayan yeni transferlerden Jimmy Durmaz ve Dejan Lekiç’i kenara alıp, sahaya Oktay Delibalta ve Artun’u süren Teknik Direktör Fuat Çapa, kritik değişikliklerle oyunun gidişatını belirledi. Oktay, önce kafayla ağları havalandırıp, skoru dengelerken, iki dakika sonra bu kez Zec’e attırdığı golle, maçın yıldızı oldu. Suskun golcü Zec ise uzatmalardaki nefis golüyle skoru 3-1 olarak belirleyip, bir anlamda takımına liderliği taşıdı.
Maçtan sonra keyif tavan yaptı
Son 10 dakikada rakibini çökerten kırmızı-siyahlılarda, maç bitiminde büyük bir sevinç vardı. Futbolcular, statta yükselen oyun havası eşliğinde misket oynarken, taraftarla bütünleşip, coşkuyu doyasıya yaşadı. MP Antalyaspor’un golünden sonra tribündeki yerini değiştiren ve her zamanki gibi locaya geçen Başkan İlhan Cavcav’ın da 3-1’lik sonucun ardından mutluluğu yüzüne yansıdı. Golden sonraki bölümde oyuncuların istekli ve hırslı olduğunu belirten Cavcav, “Çocuklar, Ankara’ya ve taraftara güzel bir Bayram hediyesi verdi. Yenilenen bir takımız. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı umuyorum. Galibiyetten ötürü herkesi kutluyorum ” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!