Simavlı çiftçiye indirimli akaryakıt

Güncelleme Tarihi:

Simavlı çiftçiye indirimli akaryakıt
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 17:20

Simavlı çiftçiye indirimli akaryakıt

Haberin Devamı

KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde Ziraat Odası ile bir akaryakıt istasyonu arasında imzalanan protokol ile odaya kayıtlı çiftçiler mazot ve LPG'yi yüzde 9 indirimli alabilecek.

Simav Ziraat Odası Başkanı Kadir Bütüner, bir akaryakıt istasyonu ile imzaladıkları protokol sayesinde bugünden geçerli olmak üzere odaya kayıtlı çiftçilerin mazot ve LPG'yi yüzde 9 indirimli alabileceklerini belirtti. İndirimli akaryakıt uygulamasından odaya kayıtlı 9 bin civarında çiftçinin yararlanabileceğini söyleyen Bütüner, uygulamadan yararlanmak isteyen çiftçilerin indirim kartlarını Ziraat Odası'ndan temin edileceklerini ifade etti. Başkan Bütüner şunları söyledi:

"Bölge çiftçimiz için en önemli girdilerin başında akaryakıt geliyor. Buna bir çözüm getirebilmek için bir akaryakıt istasyonumuz ile bir yıllığına mazot ve LPG'de yüzde 9'luk indirim sağlayan bir protokole imza attık. Uygulamaya da hemen başladık. Hizmetlerin en iyisine layık bölge çiftçimize indirim uygulaması hayırlı uğurlu olsun. Uygulamadan odamıza kayıtlı 9 bin civarında çiftçimiz yararlanacak. Bizim açımızdan önemli bir gelişme"

Mehmet YENEN / SİMAV (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!