Silifke festivale hazır

Güncelleme Tarihi:

Silifke festivale hazır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 13:30

Silifke festivale hazır

Haberin Devamı

MERSİN’in Silifke İlçesi'nde 20-25 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek 44'üncü Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı.
Festival hakkında bilgi veren Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, bir hafta sürecek etkinliklerin ücretsiz olacağını söyledi. Kültürel ve sanatsal ağırlıklı bir festival yaşanacağını belirten Başkan Turgut "Silifke halkı, geçmişine sahip çıkarak bu değerlerini korumuştur. Akdeniz’in incisi olan bu güzel ilçe, tarihi dokusu ve doğal güzellileriyle yerli ve yabancı konuklarının dikkatini çekmektedir. Festival dolayısıyla gelen misafirlerimiz, ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadırlar. Kültür Haftamız, yine Atatürk Anıt Meydanındaki yeni festival alanımızda olacaktır" dedi.
19 Mayıs saat 17.00’de sergi açılışlarıyla başlayacak festivalde 20 Mayıs 17:00’de resmi açılış yapılacak. Aynı günün akşamı Mabel Matiz, 21 Mayıs'da Halil Sezai, 22 Mayıs'ta Duman, 23 Mayıs'ta Özlem Özdil, 24 Mayıs'ta Buray ve 25 Mayıs'ta ise Linet konseri yer alacak.

Mehmet OKUR / SİLİFKE(Mersin), (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!