Seyyar kafeden polislere ikram

Güncelleme Tarihi:

Seyyar kafeden polislere ikram
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 13:07

Seyyar kafeden polislere ikram

Haberin Devamı

DENİZLİ İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in 'Gayret Sizden İkram Bizden' projesi kapsamında hayata geçirilen yiyecek ve içecek aracıyla, Bereketli Polis Merkezi'nde görev başındaki polislere içecek ve yiyecek ikramı yapıldı. Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu'da etkinliğe katılarak, polislere yemek ikramında bulundu.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, görev başındaki polislere 24 saat boyunca ikramda bulunmak amacıyla Pamukkale Belediyesi'nin katkılarıyla, 'Gayret Sizden İkram Bizden' projesi kapsamında yiyecek ve içecek servisi yapılan araç hizmete geçirdi. İçi mutfak gibi döşenen ve seyyar kafeye dönüştürülen minibüs, dün (perşembe) gece, Bereketli Polis Merkezi'ne götürüldü.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, emniyet müdür yardımcıları ve çok sayıda polisin katıldığı ikramda polislere; kavurma, pilav ve çorba dağıtıldı. Sema Ramazanoğlu ve Emniyet Müdür Demir, polislere araçtan ikramda bulundu.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!