GeriSeyahat Küçük Zindancık koyu nerede, nereye bağlı? Küçük zindancık koyuna nasıl gidilir koyda neler yapılır?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Küçük Zindancık koyu nerede, nereye bağlı? Küçük zindancık koyuna nasıl gidilir koyda neler yapılır?

Küçük Zindancık koyu nerede, nereye bağlı? Küçük zindancık koyuna nasıl gidilir koyda neler yapılır?

Küçük Zindancık koyu nerede, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından da önem taşıyan yerler arasındadır. Bu bakımdan Küçük Zindancık koyunun nerede olduğunu öğrenebilir ve buna göre rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Küçük Zindancık koyu nerede? Nereye bağlı? Küçük Zindancık koyuna nasıl gidilir koyda neler yapılır detaylarıyla derledik.

Küçük Zindancık koyu İzmir ilinin dikili ilçesinde yer alan bir koydur. Küçük Zindancık İzmir'den 115 km, Dikili merkezden ise 10 km uzaklıktadır.

 Küçük Zindancık Koyu Hakkında Genel Bilgiler

 Küçük Zindancık koyu İzmir'in Dikili ilçesi sınırları içinde yer alan bir koydur. Bademli Köyünde olan Küçük Zindancık Koyu plajdan ve kamp alanlarından oluşan bir koydur. Plajı ince beyaz kumdan oluşan ve denizi de serin olan bir koydur. Özellikle şehrin kalabalığından uzak tatil yapmak ve kafa dinlemek isteyen kişilerin sakin olması sebebiyle tercih ettiği bir koydur. Dikili ilçe merkezinde konaklayarak Küçük Zindancık koyuna ulaşım sağlamak ve plajından ya da kamp alanlarından yararlanmak mümkündür.

 Küçük Zindancık Koyu Nerede?

 Küçük Zindancık Koyu İzmir Dikili'nin Bademcik köyünde yer alan bir koydur. İzmir'e 115 km, Dikili merkeze 10 km uzaklıkta yer alan Küçük Zindancık koyu Bademli köyündedir.

 Küçük Zindancık Koyu Ücretli mi?

 Küçük Zindancık koyuna giriş için herhangi bir ücret olup olmadığı merak edilmektedir. Küçük Zindancık koyuna gitmek isteyen kişilerden herhangi bir giriş ücreti istenmemektedir.

 Küçük Zindancık Koyuna Nasıl Gidilir?

 Küçük Zindancık koyuna topluma taşıma ile ulaşım mümkün değildir. Yalnızca taksi ile ya da özel araçlar ile Küçük Zindancık koyuna ulaşım sağlamak mümkündür. Dikili merkezden özel araç ile 15 dakikada gidilmektedir. Taksi ile gitmek isteyen kişilerin 40-50 TL arası bir ücret ödemeleri gerekir.

 Küçük Zindancık Koyunda Neler Yapılır?

 Küçük Zindancık koyunda yapılabilecek şeyler merak edilmektedir. Küçük Zindancık koyu özellikle şehrin kalabalığından kaçarak kafa dinlemek isteyen kişilerin tercihi olan bir alandır. Koyun yan kısmında kamp alanı vardır ve bu alanda kamp yapmak mümkündür. Aynı zamanda konaklamak isteyen kişilerin yakın koylarda ya da Dikili şehir merkezinde konaklaması mümkündür. Çevre koylarda ya da plajda temel ihtiyaçların karşılanacağı marketler ya da büfeler bulunmaktadır. Fakat bu yerlerde fiyatlar yüksek olduğundan kişilerin genel olarak lazım olacak eşyalarını yanlarında getirmeleri önerilmektedir.

 Küçük Zindancık Koyunda Kamp Yapılır mı?

 Küçük Zindancık koyunda kamp yapmak mümkündür. Koyun hemen yanında Killik koyu vardır ve bu alanda kamp alanı vardır. Kamp yapmak isteyen kişilerin çadırlarını yanlarında getirmeleri gerekir. Kamp için ya da koyda plaja gitmek için ziyaretçilerden herhangi bir ücret talep edilmez. Kamp için gerekli malzemelerin bulunabileceği plaj büfesi ve yakın koylarda marketler vardır. Ayrıca kişilerin kamp için gerekli eşyaları ya da malzemeleri yanlarında getirmelerinde de herhangi bir sorun yoktur.

False