GeriSeyahat Genç İletişimciler Yarışması sonuçlandı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Genç İletişimciler Yarışması sonuçlandı

Genç İletişimciler Yarışması sonuçlandı

İletişim fakülteleri arasında her yıl düzenlenen Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması’nın 16’ncısının sonuçları açıklandı. Aydın Doğan Vakfı’nca, nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmaya 727 öğrenci katıldı.

Yarışmada en çok ödülü, Anadolu, Ankara, Yeditepe, Marmara ve Ege üniversitelerinin öğrencileri aldı. Yarışmada birincilik alan genç iletişimciler şöyle:

Yazılı dal: Neslihan Onat-Anadolu Ü. (En İyi Haber); Handan Sema Ceylan-Akdeniz Ü. ve Feryade Tokan-Yeditepe Ü. (İki ayrı çalışmayla En İyi Röportaj); Mehtap Küçükkarakaş ve Harun Yıldız-Gazi Ü. (En iyi Araştırma-İnceleme); Nildağ Kılıç-Ege Ü.(En İyi Fotoğraf); Cem Karadağ-Marmara Ü. (En İyi Magazin Haberciliği); Mehmet Tosun-Gazi Ü. (En İyi Sayfa Düzenlemesi); Fatih Aydoğdu ve Begüm Taşkıran-İstanbul Ü. (En iyi Spor Haberi).

Görsel dal: Safiye Işıklı-Kocaeli Ü. (En iyi Televizyon Haberi); Meltem Cemiloğlu, Nurhak Karayol, Gonca Küpçü, Alaz Soytemiz, Emir Çakaroz-Anadolu Ü. (En İyi Televizyon Programı); Sertaç Çevik ve Hakan Fıçıcı-İstanbul Ü. (En İyi Belgesel.)

İşitsel dal: Nurcan Haylamaz-Ankara Ü.

Reklam dalı: Ayça Gürkol-Yeditepe Ü. (En iyi Reklam Filmi Senaryosu); Nuri Ertuğ Tuğalan, Ozan Can Bozkurt, Öykü Şenhan ve Sanem Tanrıverdi-Ankara Ü. (En iyi Basın Reklamı); Vildan Uysal, Enver Uçarer-Ege Ü. (En iyi İnternet Reklamı); Duygu Kutlu, Buğra Ertürk ve Muharrem Gürsu-Ege Ü. (En iyi Açıkhava Reklamı); Şafak Şahin, Emre Yurdakul, Adnan Çakır, Semih Erman Yüksel ve Özgür Uslu-Anadolu Ü. (En iyi Reklam Kampanyası Büyük Ödülü.)

Halkla İlişkiler dalı: Uğur Bulduk, Erhan Kaya Sümer, Yücel Gürcan-Ege Ü. (En iyi Kurumsal İletişim Planı); Neslihan Bayrak, Duygu Özcan, İsmail Çelikak, Aykut Kurt-Doğu Akdeniz Ü. (En iyi Pazarlama.)

En Özgün/Anlamlı Toplumsal Sorumluluk Projesi: Cem Öztürk, Umut Deniz Kırca ve Fırat Arslan- Anadolu Ü.

İnternet Yayıncılığı dalı: Mesut Aykaç-Gazi Ü. (En İyi İnternet Yayını); Şafak Akyol-Ankara Ü. (En İyi Kişisel Site); Sertaç Pişkin-Bahçeşehir (Mikro Site.)

Aydın Doğan Vakfı yarışmasının ödül töreni, 1 Mart’ta Doğan TV Center’de yapılacak.
False