GeriSeyahat Seyahat fotoğrafları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat fotoğrafları

Seyahat fotoğrafları

Köprüden bakış: Amasya merkezinde akan ırmağı çevreleyen tarihi evler, tepedeki kral mezarları şehri adeta taçlandırıyor ve görenleri büyülüyor.
Dilek AYDOĞDU

Seyahat fotoğrafları

71 metreden dökülüyor: Huangguoshu, Asya’nın en büyük şelalesi. Güney Çin’in subtropikal iklime sahip Guizhou bölgesinde, karst oluşumlarından sonra en çok ilgi çeken doğal güzellik. Su 74 metreden dökülüyor, 81 metre genişliğinde. Bölge UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde.
Attila ATASOY

Seyahat fotoğrafları

Sürpriz öpücük: Geçen hafta döndüğüm Kenya turunda çektiğim fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim. Nairobi’de 40 dolar ödeyip katıldığım turda Masai dans şovu izledim. Restoranında tavşan, ceylan, timsah, keçi, devekuşu gibi değişik etlerden oluşan mönüyü tattım. Bu arada bu ilginç öpüşmeye tanık oldum.
Ahmet MUHASSILOĞLU

Seyahat fotoğrafları

Göldeki masal: Bu yaz Slovenya’da Bled’i görme şansım oldu. Bled Kalesi’nden çektiğim fotoğraftaki masalsı görüntü Bled Gölü’nün ortasındaki adacığa ait.
Sebile KAYADUMAN

Seyahat fotoğrafları

Montreal limanında: Kanada’nın ikinci büyük şehrinin gelişmesinde liman önemli rol oynamış. Geçen yıl, yağmurlu bir ekim gününde tarihi limanda çektiğim bu fotoğrafta Jacques Cartier Köprüsü, saat kulesi ve kiralık bisikletleriyle şehrin tadını çıkaran turistleri görüyorsanuz.
Melih Çalamak

Seyahat fotoğrafları

800 yıllık pazar: Barcelona’nın en ünlü ve en eski pazarı La Boqueria‘da sıkılmadan tam bir gün geçirebilirsiniz. Deniz mahsulleri, şekerlemeler, çikolatalar, şarküteri ürünleri, peynir çeşitleri, tapas barları, tropik meyveler ve meyve suları... Hepsinde aklınız kalacak.
Begüm KARAHAN

Fotoğraflarınızı bekliyoruz
Son bir yılda çektiğiniz en güzel seyahat fotoğrafını 10 cümleyi aşmayacak öyküsüyle gönderin, yayımlayalım.

False