Şeker-İş'te genel kurul yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Şeker-İşte genel kurul yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 16:46

Şeker-İş'te genel kurul yapıldı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - ŞEKER-İş Sendikası Burdur Şubesi'nin olağan genel kurulu sonucunda Mustafa Onay yeniden başkan seçildi.

Şeker-İş Sendikası Burdur Şubesi'nin 19'uncu olağan genel kurulu yapıldı. Şeker Fabrikası salonundaki genel kurula Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, Afyonkarahisar, Uşak ve Eskişehir'den sendika şube başkanları ile delegeler katıldı.

Divan başkanlığını Genel Başkan İsa Gök'ün yaptığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra konuşan Şube Başkanı Mustafa Onay, "18'inci olağan genel kurulumuzun gerçekleştiği 10 Mart 2013 tarihinden günümüze gerek dünyamızda, gerekse sektörümüzde riskli ve gelecek kaygısı açısından önem arz eden birbirine bağlantılı olan süreçler yaşanmıştır. Ülkemizde yaratılmak istenen kaos ortamının tek kaybedeni vardır o da emekçilerdir. Türkiye varsa biz varız. Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Demokrasi varsa biz varız. Demokrasi varsa hak, hukuk, iş, ekmek var" dedi.

Şeker-İş Genel Başkanı İsa Gök, 2000'li yıllarda 30 bin olan şeker sektörü çalışanı sayısının 8-9 binlere kadar gerilediğini kaydetti.

Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik de Burdur Şeker Fabrikası'nın Burdur tarım ve hayvancılığındaki öneminden bahsetti.

Yapılan seçimde başkanlığa Mustafa Onay, idari sekreterliğe Osman Çelik, mali sekreterliğe Mehmet Algül, yönetim kurulu üyeliklerine ise Muhammet Ceylan ve Uğur Teke seçildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!