Samsun'da eğitime kar engeli

Güncelleme Tarihi:

Samsunda eğitime kar engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2015 17:40

- Kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime iki gün ara verilecek

Haberin Devamı

SAMSUN (AA) - Samsun'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde eğitime iki gün ara verileceği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kavak ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullar, 19 Mayıs ilçesinde Esentepe, Kuşkayası, Kösedik, Karagöl taşıma merkezli ilkokul ve ortaokullar, Düzköy birleştirilmiş sınıflı okul ile adı geçen mahallelerden taşımalı eğitimle ilçe merkezine gelen ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için yarın ve cuma günü eğitime ara verilecek. Havza, Ladik, Salıpazarı ve Asarcık ilçelerindeki tüm okullarda da iki gün eğitim öğretim yapılmayacak.

Açıklamada, Alaçam, Ayvacık, Bafra, Canik, Tekkeköy, Terme, Vezirköprü ve Yakakent ilçeleri ile Çarşamba ilçesinin Gülören İlk-Ortaokulu, Kabaceviz İlk-Ortaokulu, Gökçeçakmak İlk-Ortaokulu, Ağcagüney İlk-Ortaokulu, Ağcagüney ÇPL ile Değincek, Eğridere, Eğridere Kilisekıran, Eğridere Ortamahalle, Karakaya, Karakaya Karakuz, Köroğlu, Köroğlu Damat ilkokullarında, Atakum ilçesinde de taşımalı eğitim yapan okullar ile Özören, Meyvalı, Yeşiltepe, Sarayköy ilkokullarında eğitime yarın ara verileceği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!