Saklıfest Festivali Saklıkent’te başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Saklıfest Festivali Saklıkent’te başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2007 00:00

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Saklıfest 2007" Müzik Festivali 7 Mart tarihinde Başkent’in en önemli kapalı eğlence mekanlarından Saklıkent’te başlıyor.

BAŞKENT’in en büyük kapalı eğlence mekanı Saklıkent’te ilki geçen sene Gişe Organizasyon tarafından düzenlenen Saklıfest 2006 Müzik Festivali’nin ikincisi olan "Saklıfest 2007", 7 Mart tarihinde başlıyor. 5 gün sürecek festivalde Başkent’e yıldız yağmuru yağacak ve kentliler bu yıl Rock müziğe doyacaklar.

FARKLI ORTAM YARATACAK

Gerek festival mekanı, gerekse katılımcılar, program ve vizyonu ile Ankara’nın en önemli kapalı mekan festivali olmaya aday Saklıfest kış ayında da Ankaralı müzik severlere farklı ortam yaratacak. Beş gün sürecek festival sırasında kendi alanında önemli kitleleri peşinden sürükleyen sanatçılar yer alacak.

KİMLER GELİYOR

Başkentli müzikseverleri coşturacak ünlüler arasında arasında Teoman, Pamela, Özlem Tekin, Vega, Emre Aydın, Grup Seksendört, Ogün Sanlısoy, Hayko Cepkin, Çilekeş, Feridun Düzağaç, Yüksek Sadakat bulunuyor. Ankara’daki düzenlenen müzik etkinliklerinin çoğunda ismi olan Gişe Organizasyon yetkilileri, Saklıfest etkinliğini Ankara’da her yıl Mart ayında gerçekleştirerek geleneksel bir festivale dönüştürmek istediklerini söylediler.

Hangİ tarİhte

kİm sahnede


BİLETLERİN Biletix satışları 20 YTL, konser günü satışları ise 25 YTL olarak belirlendi. Beş gün sürecek festivalin tamamına girmek için alınacak kombine biletler ise 85 YTL’den satışa sunuldu. Festivalin tam programı şöyle:

 7 Mart: Teoman, Pamela, Rashit

 8 Mart: Özlem Tekin, Vega, Malt

 9 Mart: Bertuğ Cemil, Emre Aydın, Seksendört

 10 Mart: Ogün Sanlısoy, Hayko Cepkin, Çilekeş, 

11 Mart: Feridun Düzağaç, Yüksek Sadakat, Yeni Harman, Kaotik
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!