Şah Fırat Operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Şah Fırat Operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 13:57

-MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan: -"Süleymanşah Türbesi Edirne gibi, Ağrı gibi, Erzurum gibi vatanımız, öksürsek duyulan Süleymanşah Türbesi'nin nasıl boşaltıldığı anlatılıyor, 400 yıl yönettiğimiz coğrafyada boynumuzun ne kadar bükük olduğunu ortaya koydular"

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Süleymanşah Türbesi Edirne gibi, Ağrı gibi, Erzurum gibi vatanımız, öksürsek duyulan Süleymanşah Türbesi'nin nasıl boşaltıldığı anlatılıyor, 400 yıl yönettiğimiz coğrafyada boynumuzun ne kadar bükük olduğunu ortaya koydular" dedi.

Adan, partisinin Edirne İl Kongresi'nin düzenlendiği Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada, iktidarın politikalarını eleştirdi.

Şah Fırat Operasyonu'nu da değerlendiren Adan, şöyle konuştu:

"Şimdi sabah kekeleyerek konuşan başbakanı dinledim ne anlattığı ne bilgi verdiği belli değil. Süleymanşah Türbesi Edirne gibi, Ağrı gibi, Erzurum gibi vatanımız, öksürsek duyulan Süleymanşah Türbesi'nin nasıl boşaltıldığı anlatılıyor, 400 yıl yönettiğimiz coğrafyada boynumuzun ne kadar bükük olduğunu ortaya koydular.

Haberin Devamı

Suriye, Irak, İran, Afganistan, Yunanistan, Bulgaristan, Erzurum gibi bildiğimiz yerler bizim, 400 yıl adaletle onurlu yönettik. Ama Suriye'de uçağımız düşürülürken boyun büken iktidar, Marmara gemisinde 9 vatandaşımızın başına kurşun sıkılırken çaresiz kalan bu iktidar, 'dünya lideriyim' diye televizyonları gezen bugünkü Cumhurbaşkanı dün Süleymanşah Türbesi'nden askerlerimizi alıp geldiler, vatan toprağını koruyamadılar."

MHP iktidarıyla Türkiye'de birçok şeyin değişeceğini savunan Adan, "7 Haziran'da 3 hilalli bayrak başbakanlıkta dalgalandığı gün Türkiye'de çok şey değişecek. Bölücü milletvekilleri 'biz Türküz' diyecekler, 'eşkiyabaşı Ermeni bizi kandırdı' diyecekler, bu memleketin parasını çalan, suçüstü yakalanan bakanlar, ucu saraya kadar dayanan talanın öncüleri parayı emniyete teslim edecekler, Türkiye'de her tarafta Türk bayrağının altında yaşamanın onuru ve şerefinin ne kadar yüce olduğu ortaya çıkacak. Üç hilalli bayrak sadece bir siyasi partiyi temsil eden bir bayrak değil, Türkiye'nin de çimentosudur." diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!