''Sağlıklı Nesiller, Umut Dolu Gelecekler” projesinin tanıtımı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Sağlıklı Nesiller, Umut Dolu Gelecekler” projesinin tanıtımı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2017 13:29

''Sağlıklı Nesiller, Umut Dolu Gelecekler” projesinin tanıtımı yapıldı

Haberin Devamı

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sağlıklı Nesiller, Umut Dolu Gelecekler" projesinin tanıtımı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Vali Yardımcısı Mehmet Gödekmerdan başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda Çocuk Koruma Kurulu Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sağlıklı Nesiller, Umut Dolu Gelecekler" adlı projenin tanıtımı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü Osman Erdem, projeyi yeni doğan çocuklar ve ailelerine yönelik bilinçlendirme olduğunu söyledi. Erdem, "Ailelerin oluru ile ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretlerde çocuk bakımı, anne psikolojisi, çocuklarda mahremiyet kavramının ileriki yaşlarda sağlıklı oluşturulabilmesi için mahremiyet eğitimleri verilecek. Esas hedeflerimizden birisi de sosyal anlamda yoksunluk çeken ailelerimizi i müdürlüğümüz hizmetlerinden sosyal ekonomik destek hizmetinden faydalanmalarını sağlamak. Burada bir diğer temel amaç ise talep odaklı çalışmalardan artık arz odaklı çalışmalara geçişin bir göstergesi de bu proje olacaktır” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!