GeriSeyahat Ruh haline göre banyo keyfi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ruh haline göre banyo keyfi

Ruh haline göre banyo keyfi

Banyo yapmak, günün stresini üzerinden atmak için en iyi yol. Peki bunu ruh haline göre yapacağın bir terapiye çevirmeye ne dersin? İşte alternatiflerin...

 

 

 Rahatlama

 

Moralinin bozuk olduğu, enerjinin çekildiği zamanlarda, küveti sıcak suyla doldurup, lavanta yapraklarını serpiştir. Böylece gün boyu gerilen kasların gevşemiş olacak.

 

-       ÂLavantalı bir mum yak. (The Healing Garden Candle 10 milyon)

-       ÂLavanta kokulu ya da meyve özlü bir banyo jelini suya serpiÅŸtir. ( Bath&Body Works, ve Marks & Spencer ürünleri 10-20 milyon TL)

-       ÂBanyo keyfinden sonra vücudunu nemlendir. ( Estee Lauder Body Spray 30 milyon, Avon Body Milk 16 milyon TL)

 

Enerji verici

 

Tatlı kokulu, meyve ya da nane yapraklarını soğuk suyla doldurulmuş küvete serpiştir. İçine kurulmak hem kan dolaşımını hızlandıracak, hem de seni kendine getirecek!

-       ÂCildinde fresh bir dinginlik istiyorsan, Gap’in Bath Fizzie’sini dene. 4 milyon TL!

-       ÂBol köpüklü bir jelle kendini şımartmak istiyorsan, Bath&Body’nin veya Oriflame’in duÅŸ jellerini kullan. 9-12 milyon TL!

-       ÂBileklerine ve ayaklarına Ginger Body’nin veya Oriflame’in kas gevÅŸeticilerini kullanarak masaj uygula. 9-24 milyon TL!

 

Cilt Yenileyici

 

Süt karışımlı su dolu bir küvetin içine girmek, sadece cildini nemlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda hücrelerini yenileyecek!

-       ÂBurts’ün bebek sütünden 1 ölçüyü suya karıştırarak harika bir karışım yap.Â16 milyon TL!

-       ÂDove’un sabunuyla cildini lifle. 3 milyon 950 bin TL!

-       ÂTemizlenmesi zor olan bölgeleri özel duÅŸ fırçasıyla hafifçe fırçala. Eveyln Bath Brush’ı dene. 8 milyon TL! Daha ucuzlarını Cosmo Shop’lardan alabilirsin.

 

 

Özel Bakım

 Kendini ‘özel’ hissetmek ya da gerçekten ‘özel’ bir randevu öncesi güzelleşmek istiyorsan, içi mis kokulu duş spreyleriyle doldurulmuş küvetin içine girmek, seni istediğin kıvama getirecek!

-       ÂVictoria Secret veya Oriflame’in duÅŸ kapsülleriyle suyu köpürt. 9 milyon TL!

-       ÂMis kokulu duÅŸ spreyleriyle cildini temizle. Lush Angel’s veya Dove’un ürünleri çok iÅŸine yarayabilir. 8- 10 milyon TL!

-       ÂKurulandıktan sonra Stila’nın veya Nivea’nın özel kremini sürerek cildini nemlendir. 10-30 milyon TL!

 

 

 

False