Prof.Dr. Solak, Kırkgöz yerleşkesini inceledi

Güncelleme Tarihi:

Prof.Dr. Solak, Kırkgöz yerleşkesini inceledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2016 10:19

Prof.Dr. Solak, Kırkgöz yerleşkesini inceledi

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Bolvadin İlçesi Kırkgöz Yerleşkesi'nde devam eden yatırım çalışmaları yerinde inceledi.

Prof. Dr. Mustafa Solak, Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay ve Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'la AKÜ Bolvadin Kırkgöz Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Solak ve beraberindekiler Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Kandemir, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR 2 AY ERKEN BİTECEK

Rektör Solak, 2016 yılı içerisinde ilçeler bazında en büyük yatırımın Bolvadin Kırkgöz Yerleşkesi'ne yapıldığını ifade etti. Ciddi yatırımların yapıldığını, bu çerçevede birçok adım atıldığını söyleyen Prof. Dr. Solak, "Mevcut akademik ve idari binaların dış cephe kaplamaları, çevre düzenlemeleri, yolların asfaltlanması, kaldırımların yapılması, yeşil alanların oluşturulması ve doğalgaz altyapısının döşenmesi gibi yatırımlarımız bu yıl bitmiş olacak. Kasım ayında bitecek bu yatırımlar, yaptığımız çalışmalarla 2 ay daha erken bitirilerek eğitim ve öğretim dönemine yetiştirilecek" dedi.

Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun tamamlanan yeni binasının da eğitim- öğretim dönemine yetişeceğini vurgulayan Prof. Dr. Mustafa Solak, "Masaların, sıraların, bilgisayar laboratuvarının ve hocalarımızın odalarının teşrifatı tamamlanarak yeni eğitim ve öğretim döneminde kullanıma başlanacaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!