Prof. Dr. Ilıcalı’dan Ankara’daki Patlamaya İlişkin Açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Ilıcalı’dan Ankara’daki Patlamaya İlişkin Açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 17:31

PROF. DR. MUSTAFA ILICALI

Ankara Tren Garı Kavşağı’da düzenlenen Barış Mitingi’nde meydana gelen 2 ayrı patlama ile ilgili açıklama yapan AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Mustafa Ilıcalı, “Bu saldırı yüce Türk Milleti’nin birlik ve bütünlüğüne yapılmıştır. Bu eylemin emrini veren soysuzlar, en kısa sürede ortaya çıkarılacak ve Yüce Türk Adaleti’ne hesap vereceklerdir” dedi.
Ankara’daki saldırıyı “insanlık dışı ” olarak değerlendiren Prof. Mustafa Ilıcalı, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Bu bayrak altında yaşıyorsak, bu alçak saldırıya yoğun bir tepki vermemiz gerek. Yersiz ve halkın kafasını karıştırıcı açıklamalar, bu soysuzlara prim vermekten başka bir şey değildir.
Bu vatanın topraklarından kazandıklarımızı ekmek olarak veriyorsak ailemize, bu bayrağa borcumuz vardır. Bunun için bu alçaklığı yaptıranların ortaya çıkarılmasında herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Aksi halde helal olmaz soluduğumuz hava. Ben olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!