Potanın genç akrepleri lider

Güncelleme Tarihi:

Potanın genç akrepleri lider
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 15:03

Potanın genç akrepleri lider

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DENİZLİ'de düzenlenen Türkiye Gençler Bölge Gruplarında, C Grubu'nu lider tamamlayan Antalyaspor Genç Basketbol takımı, A Seviyesi Türkiye Gençler Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Denizli'de 7-9 Nisan günlerinde düzenlenen Türkiye Gençler Bölge Gruplarında mücadele ettiği C Grubu'nda Trabzonspor, Ereğli ve Akhisar Belediyesi'ni mağlup ederek 3'te 3 yapan Antalyaspor Genç Basketbol Takımı, 2- 7 Mayıs'ta Antalya'da düzenlenecek A Seviyesi Türkiye Gençler Şampiyonluğu'nda mücadele edecek.

"GELECEĞE DAHA DA GÜVENLE BAKIYORUZ"

Takımın ortaya koyduğu performanstan duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalyaspor Basketbol Altyapı Menajeri Arda Urcu, “Grubumuzdaki bu mücadelelerde teknik ekip ve oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Bu başarılar, geleceğe daha da güvenle bakmamızı sağlıyor" dedi.

"A TAKIM SEVİYESİNDE OYUNCULAR YETİŞTİRİYORUZ"

Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne yükselme hedefiyle final maçlarında mücadele veren Antalyaspor A Takımı'na da gelecekte en az 3 oyuncu verecek kapasitede olduklarını anlatan Arda Urcu, "Evimizde oynayacağımız şampiyona maçlarında Antalya'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!