Poliste 24 saat

Güncelleme Tarihi:

Poliste 24 saat
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2007 00:00

06 POLİS

İnternet operasyonu

ANKARA Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, üçüncü kişilere ait kredi kartı bilgilerini ele geçirerek, başkalarına satan ve internet üzerinden alışveriş yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi. 2 kişi ile birlikte çalıntı kredi kartı bilgilerinin bulunduğu 57 adet CD ele geçirildi.

ULUS

Sahte bilet basmış

BANLİYÖ trenlerinde satılmak üzere bol miktarda sahte banliyö bileti bastırılarak piyasaya sürüldüğünü tespit eden polis, operasyon başlattı. Kondüktör olarak görev yapan Emin U.’nun sahte bilet sattığını belirleyen polis, U.’yu gözaltına aldı. Emin U.’nun üzerinde 332 adet sahte bilet ele geçirildi.

ŞEHİR

Bir gecede 14 hırsız

ANKARA genelinde önceki gün yapılan operasyonlarda bir gecede 14 hırsız suçüstü yakalanırken, diğer suçlardan 48 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar hakkında işlem yapıldı. Öte yandan 13 ilçe genelinde meydana gelen olaylarda bir kişi yaralanırken, bir kişi de hayatını kaybetti.

ŞAŞMAZ

Arkadan çarptı

İSTANBUL Yolu Çiftlik Kavşağı’nda Şaşmaz istikametine giden Fuat Acer 06 GRB 59 plakalı otomobiliyle, aynı istikamette seyreden Metin Taşpınaroğlu idaresindeki 06 RIC 09 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada, Fuat Acer ile diğer araçta bulunan Metin Çelik yaralandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!