Polis ile öğrenciler piknik yapıp eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Polis ile öğrenciler piknik yapıp eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 17:44

Polis ile öğrenciler piknik yapıp eğlendi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN'da, üniversite öğrencileri ile polisler, birlikte piknik yapıp halay çekerek eğlendi.
Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesindeki Bilgilendirme Önleme Faaliyetleri Bürosu tarafından yürütülen 'Gülsün gözlerin' projesi kapsamında Adıyaman Üniversitesi öğrencilerine yönelik piknik düzenlendi. Ali Dağı mesire alanında düzenlenen piknikte farklı şehirlerden kente gelen üniversite öğrencileri ile polisler, gün boyu davul ve zurna eşliğinde halay çekti, top oynadı.
Bilgilendirme Önleme Faaliyetleri Bürosu polislerinden Mulla Karakuş,"Bir birimizi tanımayan bir toplum olduğumuz için bir nebze de olsa bu iletişim kanallarını açabilmek öğrencilerin korkmayan 81 il den Adıyaman’a gelen ve Adıyaman’ı tanımayan iletişim kayakları devlet kurumlarıyla kopuk olan bu iletişim kanallarını açmak ve öğrencilerin 24 saat yanında olduğumuzu onların emrine amade olduğumuzu onlara hizmet için var olduğumuzu gerçek anlamda bizi tanımalarını devlete hizmet eden kurumları tanımaları için bu projeleri yapmış bulunmaktayız" dedi.
Polisleri daha önce şiddet hırsız yakalayan, operasyon yapan biri olarak tanıdıklarını belirten Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğrencisi Yunus Zençir Kıran, ise, "Polisleri gerçekleşen piknikle çok farklı insanlar olduklarını gördük. Bu piknikte sıcak kanlı kişiler olduğunu gördük. Polis ekipleriyle halay çektik, top oynadık. Çok güzel zaman geçiriyoruz. Polislerimiz akşamları devriye gezen, hırsızları yakalayan kişiler değil de sıcak kanlı insanlar olduğunu gördük. Bugün farklı duygu içindeyim polislerimiz gerçekten çok farklılar" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!