Polis adayları kan bağışı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Polis adayları kan bağışı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 15:54

Polis adayları kan bağışı yaptı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA) - ADANA Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri Kızılay’a kan bağışı yaptı.
Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına bir destek de Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden geldi. Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından ‘Kahramanlık Senin Kanında Var’ sloganıyla yürütülen kan bağışı kampanyası kapsamında Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu’nda Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’nın da katılımıyla etkinlik düzenlendi.
KAHRAMANLIK KANINIZDA VAR
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, kan bağışında bulunan polis adaylarının ulvi bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Saygılı, “İçinde doğduğumuz medeniyet bizlere kardeşliği, beraber yaşamayı emrediyor. Siz değerli polis adaylarımız da yarınlarımızı güveneceğimiz,  emanetlerimizi koruyacak kahramanlarımızsınız. Bugün de tanımadığınız ve bilmediğiniz insanlara ulaştırmak üzere kan bağışlıyorsunuz. Kahramanlık sizin hem kanınızda, hem de yüreğinizde var” dedi.
GENEL, KIZILAY’I KUTLADI
Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel de Başkan Kızılay gönüllülerini özverili çalışmaları nedeniyle kutladı. Genel, “Hem Dünya’da, hem Türkiye’de, hem de Adana’da milletimizi temsilen çok hayırlı işlere imza atıyorsunuz.  Kızılay’ın her kademesinde görev yapan değerli yöneticilerini kutluyorum” dedi. Seyhan Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’in milletin birlik ve beraberliği için yaptırdığı duanın ardından polis okulu öğrencileri, Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Etkinlikte kan bağışında bulunan polis adaylarına Kızılay tarafından hazırlanan aşure ikram edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!