Pazaryolu ilçesini turnuva heyecanı sardı

Güncelleme Tarihi:

Pazaryolu ilçesini turnuva heyecanı sardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 11:54

Pazaryolu ilçesini turnuva heyecanı sardı

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- Pazaryolu Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen, halı saha futbol, voleybol, masa tenisi, satranç ve bilardo Kaymakamlık Kupası turnuvası başladı.

Pazaryolu Sefer Zengin İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan açılış törenine Kaymakam Mehmet Nurullah Karaman, İspir Hakimi Ali Topaloğlu İspir savcıları Musa Alperen, Ahmet Tolga Ekinci, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gül Karaman, daire amirleri, memurlar, öğretmenler, öğrenciler, sporcular ve halk katıldı. Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gül Karaman, 'turnuva düzenlenmedeki amaçlarının Pazaryolu'ndaki birlik ve beraberliği güçlendirmek, sporu sevdirmek, spor alışkanlığını geliştirmek, sporcuların yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu bildirdi. Bunun yanı sıra sevgi, saygı, barış ve kardeşlik duygularının güçlenmesini hedeflediklerine işaret eden Karaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözüne hatırlatarak turnuvanın kardeşçe bir mücadele içerisinde geçmesini istedi. Etkinliğe emek verenlere teşekkür eden Karaman, "Bu güzel duygularla çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada halı sahada futbol karşılaşmalarında 10, voleybolda 4 takım şampiyonluk için mücadele edecek. Masa tenisinde 16, satrançta 9, bilardoda turnuvasında ise 13 sporcu yarışacak. Yarışmalarda derece alan sporcu ve takımlara çeşitli ödüller verilecek.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!