Patara, Almanya'da tanıtılıyor

Güncelleme Tarihi:

Patara, Almanyada tanıtılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 10:35

Patara, Almanya'da tanıtılıyor

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - PATARA Kültür ve Turizm Derneği, Almanya'da düzenlenen Münich Turizm Fuarı'nda Kaş ve Patara bölgesini tanıtıyor.

Patara Kültür ve Turizm Derneği, Kaş ve Patara'yı tanıtmak amacıyla Münich Turizm Fuarı'ndaki Türkiye salonunda stant açtı. Fuarda, Patara'yı, Patara Muhtarı ve Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Arif Otlu ile dernek üyesi Arif Kılıcan temsil ediyor. Patara Antik Kenti, Patara Plajı, Patara Mahallesi, , Kalkan, Kaş ve Saklıkent'i tanıtan video gösteriminin yapıldığı fuarda, ziyaretçilere tanıtım filmi, , broşürler, otelleri tanıtan kitapçık ve küçük hediyeler veriliyor.

Fuar hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Arif Otlu, "Patara, dünyanın çok önemli doğal ve tarihi bir kültür mirası. Patara'ya daha çok İngiliz ve Almanlar başta olmak üzere, Avrupalı turistler geliyor. Biz de Patara ve yöresinin tanıtımını, Avrupa'daki fuarlarda yapıyoruz. Önce, Londra Turizm Fuarı ardından da Münich Turizm Fuarı'na katıldı. Sonrasında Berlin Turizm Fuarı'na katılacağız. Dernek olarak kendi olanaklarımızla Patara'yı, Kalkan'ı ve Kaş'ı tanıtmaya çalışıyoruz. Standımıza gösterilen ilgi çok güzel" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!