Pasinler halkını elektrik kesintileri perişan etti

Güncelleme Tarihi:

Pasinler halkını elektrik kesintileri perişan etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 15:10

Pasinler halkını elektrik kesintileri perişan etti

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum'un Pasinler ilçesinde bir haftadan beri meydana gelen elektrik kesintileri, vatandaşları perişan etti.  
    Pasinler'de devam eden bir türlü önlemeleyen elektrik kesintilerinin artması üzerine Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), imza toplamaya başladı. Esnaftan ve halktan toplanan imzalar, Aras Elektrik'e verildi. Pasinler TSO Başkanı Hikmet Ayrancı, vatandaşlardan şikayetlerini Enerji Bakanlığı ile BİMER'e de iletmelerini istedi. Başkan Hikmet Ayrancı, dilekçesinde şu ifadere yer verdi:
     "Pasinler'de bir haftadan beridir sürekli elektrik kesilmesinden dolayı hem esnaf hemde vatandaş ciddi manada sıkıntılar yaşamaktadır. Odamıza gelen vatandaşlar,  'Elektirk borcumuz olduğu zaman saatleri mühürlemeyi biliyorlar. Elektrik açma, kapama ücreti almayı ihmal etmiyorlar' diye yakındılar. Faturasını ödeyemeyenden 350 TL avukat ücreti almasını biliyorlarsa, bu halka hizmet etmesini de bilecekler. Esnaf iş yapamaz duruma geldi. Topladığımız imzalar halkımızın ciddi manada rahatsızlığını dile getirmektedir. Elektrik kesintilerine son verilmesini, elektirk arıza, bakım, onarımı gibi durumlarda halkın bilgilendirilmesini istiyoruz."


FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!