Partili başlangıç

Güncelleme Tarihi:

Partili başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2015 02:17

Ankara’da yeni yıl heyecanı, beş yıldızlı otellerde düzenlenen ve ünlü isimlerin sahne aldığı programların dışında özel geceler ve partilerde de yaşandı.

Haberin Devamı

Sosyal hayatın önde gelen isimleri ve Ankaralı eğlenceseverler, 2015’e renkli kutlamalarla “merhaba” dedi. Yılbaşını Ankara’da kutlayanlar arasında Akman Holding’in sahibi Ali Akman ve eşi Saba Akman da yer aldı. Akman çifti, sahipleri oldukları Samm Otel’deki Samm’s Bistro’da caz müzik sanatçısı Elif Tecer’i dinledi. Çifte, kızları Melisa ve Müge de eşlik etti.

ÜST KATTA KUTLAMA

Park Caddesi’nde bulunan İtalyan restoranı Tomato, yeni yıl kutlamasına ev sahipliği yaptı. Restoran sahibi Ayhan Karaca ve eşi Dafne Karaca’nın ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya; Neslihan-Kamil Uzel, Eda-Suat Durkan, Gülten-Fatih Karaca gibi isimler katıldı. Tomato’da yılbaşını geçirenler arasında Aysel ve Servet Akçay çifti de yer aldı. JW Marriot Otel içindeki Velocity de, yılbaşı partilerinin adreslerinden biri oldu. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği partiye katılım yoğun oldu. Dj müzikleri eşliğinde dans edip eğlenen Ankaralılar, keyifli bir gece yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!