Pamukkale'de eve ücretsiz berber hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Pamukkalede eve ücretsiz berber hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 12:41

Pamukkale'de eve ücretsiz berber hizmeti

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi, sosyal belediyecilikte ihtiyaç sahibi yaşlılar ve engellilere yönelik kişisel bakım hizmetini hayata geçirdi. İhtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşların ve engellilerin evlerine giden belediye kuaförü, saç ve sakal tıraşı gibi kişisel bakım hizmetlerini yerine getiriyor.
Pamukkale Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ilçede ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşların ve bunun yanında engellilerin evlerine ücretsiz berber hizmeti başlattı. Evlere giden berber, yaşlıların ve engellilerin saç, sakal tıraşı gibi kişisel bakım hizmetlerini yapıyor. Bugüne kadar 335 haneye ziyarette bulunularak 48 vatandaşa kişisel bakım hizmeti verildi.
AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çalışma kapsamında ev temizliği yapılan ve kişisel bakım hizmeti verilen 86 yaşındaki Mahmut Sunak ve eşi 82 yaşındaki Havane Sunak'a evlerinde ziyaret etti. Yaşlı çift, Pamukkale'de yaşlılara yönelik böylesi özel bir çalışmayı hayata geçirdiği için Başkan Gürlesin'e teşekkür etti.
Pamukkale'de başta yaşlılara, engellilere, ihtiyaç sahiplerine, öğrencilere yönelik birçok çalışmayı sürdürdüklerini söyleyen Başkan Gürlesin, "Bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak ve yardımlarımızla çözüm yolları üreterek sıkıntılarını asgariye indirmek için çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla 26 aylık süreçte birçok çalışmayı hayata geçirdik. Yine bu kapsamda yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. O çalışmalarımızdan birisi de ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza ve engellilerimize yönelik kişisel bakım hizmeti oldu. Belediye kuaförümüz, yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek, saç-sakal tıraşları gibi kişisel bakımlarını yapıyor. Engelli kardeşlerimizin evlerine de kuaförümüz giderek kişisel bakım hizmetlerini yerine getirecek" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!