Özel Ayyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ilk mezunlarını verdi

Güncelleme Tarihi:

Özel Ayyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ilk mezunlarını verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 12:54

Özel Ayyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ilk mezunlarını verdi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Özel Ayyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, ilk mezunlarını verdi.

Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Mustafa Kaya, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Önder Porsuk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Özturgut, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü İbrahim Çakır, "Trakya’nın gerçek incisi Lüleburgaz’da okulumuz ile birlikte bir ilki daha başarmanın haklı gururu ile doluyuz bugün. 4 yıl önce ilimizdeki ilk özel mesleki lise olarak eğitim öğretim hayatına başlayan Ayyıldız Koleji tüm zorluklara rağmen ülkemizin sağlık ordusuna çok değerli neferler yetiştirme idealinden vazgeçmemiş sabırla bugünlere ulaşılmıştır. Bu tarihi anda birazdan 106 hemşire ve 12 acil tıp teknisyeni olmak üzere 118 sağlık personelinin mezuniyetine şahit olacaksınız ve mesleklerine ait yeminlerini kulaklarınızla duyacaksınız. Öncelikle bugünün haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimiz ve yakınlarını tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra mezun öğrencilere belgeleri verildi. Lüleburgaz Özel Ayyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde okul birincisi Behiye Berrak Mutlu, okul ikincisi Asude Baran ve okul üçüncüsü Nilsu Topçu oldu. Tören, öğrencilerin kepleri havaya atması ile son bulurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!