Resim Çizme oyunu oyna

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 11:46

Hayal gücünü geliştiren ve eğlenceli bir zaman geçirme şansı sağlayan resim çizme oyunu sizleri bekliyor. Aynı zamanda dotted girl oyunu olarak da bilinen bu eğlenceli oyun, farklı şekiller üzerinden keyifli bir çizim yapma olanağı tanımaktadır. Aynı zamanda sakin bir şekilde vakit geçirmek ve hayal gücünü harekete geçirme noktasında önemli bir yer taşımaktadır. Resim Çizme oyununu şimdi Hürriyet Oyun üzerinden ücretsiz ve online olarak oynayabilirsiniz!

Haberin Devamı

Dotted girl ve arkadaşlarından birbirinden farklı maceralar ile bu maceraları üzerinden gösterdiği başarıyı resme dökebilirsiniz. Bu konuda özel olarak hazırlanmış resimleri değişik renkler üzerinden boyama şansını değerlendirmemiz mümkün. Kostümler ve saçlar ile beraber daha fazla kısım üzerinden güzel bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Ayrıca bu yapılırken zihin açma ve hayal gücünü geliştirme imkanı da sağlamaktadır.

Resim Çizme Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Klavyeyi kullanmak suretiyle bilgisayar üzerinden bu eğlenceli oyunu değerlendirme şansı bulunuyor. Özellikle çocuklar için güzel bir oyun olması ile beraber, internet sitesine giriş yaparak kolayca bağlantı kurmak mümkün. Daha sonra bu keyifli oyun ana sayfa üzerindeki Play tuşuna basmak suretiyle bağlantı imkanı tanımaktadır. Geriye ise fareyi kullanmak suretiyle boya fırçasını oynatmak ve sol tıklayarak bir renk seçmek kalıyor. Ardından seçilen renk ilgili yere yine sol tıklama ile beraber bırakılabilir. Bu şekilde devam ederek bilgisayar üzerinden güzel bir vakit geçirme şansı sunuluyor.

Haberin Devamı

Resim Çizme Telefonda Nasıl Oynanır?

Dokunmatik ekran ile beraber bu resim çizme oyunu telefonda çok daha kolay şekilde oynanabilir. Daha sonra ise geriye oyuna bağlantı kurmak ve renk seçimi yaparak resimleri boyamak kalıyor. Özellikle hayal gücünü geliştirmesi ile beraber akıllı telefonun yanı sıra tablet üzerinden de bu oyun oynanabilir. Çocuklar için güzel bir vakit geçirme şansı sunarken eğitici bir oyun olarak da öne çıkmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!