Red Ball oyunu oyna

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 11:43

Red Ball bir platform oyunudur. Red Ball internet üzerinden oynanan küçük ama son derece keyifli bir oyun olmasıyla ön plana çıkmaktadır. Red Ball oyunu tek kişilik oynanan bir oyundur. Oyunda onlarca bölüm vardır. Kolaydan başlayan bölümler zorlaşarak ve zor etaplar çıkarak ilerlemektedir. Oyun boş zaman geçirmek için ve eğlenmek için tercih edilmektedir. Red Ball oyununu şimdi Hürriyet Oyun üzerinden ücretsiz ve online olarak oynayabilirsiniz!

Haberin Devamı

Red Ball oyunu internet üzerinden oynayabileceğiniz tek kişilik bir oyundur. Oyunda kırmızı topun parkuru geçerek bitiş noktasına ulaşmasını sağlarsınız. Red Ball oyununda topun hareketi sağlayarak önüne gelen düşmanları öldürmesini ya da geçmesini sağlamalısınız. Oyunda düşmanları atlatırken aynı zamanda bulmacaları ya da engelleri aşmanız gerekir. Red Ball oyunu bölüm bölümdür. Her bölüm için üç can verilmektedir. Üç canla bölümün tamamını bitiremezseniz bölümün başına dönersiniz.

Red Ball Bilgisayardan Nasıl Oynanır?

Red Ball bilgisayardan oynamak için internet tarayıcınızdan oyunu açmanız gerekmektedir. Oyunu açtıktan sonra karşınıza oyunu başlatma tuşu gelecektir. Oyunun ilk bölümünü seçerek oyuna başlarsınız. Oyun yön tuşları ile oynanmaktadır. Sağ yön tuşu topun sağa gitmesini sol yön tuşu topun sola gitmesini sağlamaktadır. Yukarı yön tuşu ile topun zıplamasını sağlarsınız. Topu yön tuşları ile hareket ettirerek parkuru tamamlamanız gerekmektedir. Parkurda yıldızları toplayarak yüksek puanlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Red Ball Telefondan Nasıl Oynanır?

Red Ball oyununu telefondan oynamak için telefondaki internet tarayıcısından oyunu açmanız gerekir. Oyunu açtığınızda ekranda yön tuşları ve zıplama tuşu çıkmaktadır. Yön tuşlarına basarak topu hareket ettirmeli ve önünüzdeki engelleri aşmalısınız. Engelleri aşarken karşınıza düşmanlar çıkabilir. Düşmanları kafasına basarak ya da üstlerinden atlayarak geçebilirsiniz. Düşmanlara çarpıldığında can kaybedilmektedir. Her bölüm için üç can hakkı bulunmaktadır. Oyun içinde öldüğünüzde bayrak noktasından doğarsınız fakat üç canınız bittiğinde sizi bölüm başına atmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!