Predator: Hunting Grounds İndir Ve Oyna - Sistem Gereksinimleri, Rehber Ve Detaylı İnceleme

Güncelleme Tarihi:

Predator: Hunting Grounds İndir Ve Oyna - Sistem Gereksinimleri, Rehber Ve Detaylı İnceleme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2021 13:04

Aksiyon oyunları maceradan maceraya atılmak isteyen oyun severlerin tercih ettikleri oyun sıralamasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu oyunlar oyuncuya bir gerilim yaşatarak iyi bir oyun deneyimi sunmaktadır. Oyun sırasında kullanılan çeşitli özelliklere sahip olan malzemelerde oyundan alınan keyfi arttırmaktadır. Bu malzemelerin başında gelişmiş silahlar ve teçhizatlar gelmektedir. Böyle oyunlardan biri de Predator: Hunting Grounds olarak belirtilmektedir. Birden fazla silah seçeneğinin bulunduğu bu oyun aksiyon severler için iyi bir seçenek olmaktadır. Bu oyun kurgusu iyi tasarlanmış oyunlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Peki, Predator: Hunting Grounds nasıl indirilir ve nasıl oynanır? Predator: Hunting Grounds için gerekli sistem gereksinimleri nelerdir, rehber ve detaylı inceleme nasıldır? İşte, Predator: Hunting Grounds adlı aksiyon oyunu hakkında tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

Predator: Hunting Grounds adı verilen oyun çeşitli silahlarla donatılmış sürükleyici bir maceranın içerisinde olunacak oyun türlerinden biri olmaktadır. Çok oyunculu modları olan bu oyun 4 ve daha fazla kişi ile oynanabilmektedir. Böylelikle oyun oyuncular için daha keyifli ve heyecanlı bir hal almaktadır.

 Predator Hunting Grounds Hakkında

 Predator Hunting Grounds adlı video oyunu birçok nişancının olduğu aksiyon oyunu olarak değerlendirilmektedir. Bu oyun, 2020 yılında IIIFonic tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation 4 ve Microsoft Windows gibi platformlarda yayınlanan bir oyun olarak belirtilmektedir. Oyun sırasında gelişmiş silahlardan tüfek ve bomba dışında pek çok seçenek bulunmaktadır. Oyunun grafik tasarımının oldukça iyi olduğu belirtilmektedir. Bu oyun çok atıcılı bir nişancı oyunu olduğu için 17 yaşından küçük çocukların oynaması uygun görülmemektedir. Şiddet içeren unsurların fazla olduğu bu oyunun yetişkin insanlar için daha uygun olduğu belirtilmektedir.

Haberin Devamı

Predator Hunting Grounds satın alırken, hurriyet10 indirim kodunu kullanarak %10 indirim alabilirsiniz...

 PREDATOR: HUNTİNG GROUNDS İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

 Predator Hunting Grounds Minimum Sistem Gereksinimleri

 Predator Hunting Grounds oyunu grafik tasarımı üst düzeyde tasarlanmış bir oyun olmaktadır. Bu yüzden oyunun yükleneceği bilgisayarların çeşitli donanım özelliklerine sahip olması gerekmektedir. Predator Hunting Grounds oyunu için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri şu şekilde belirtilmektedir.

 İşletim Sistemi: Windows 10 veya üzeri 64-BİT işletim sisteminin olması gerekir.

 İşlemci: Intel Core i5-6400 2.70 Ghz. ya da AMD FX-8320 Eight-Core 3.5 Ghz. veya üzeri işlemci olmalıdır.

 Ram:8 GB veya üzeri ram olmalıdır.

 Ekran Kartı: AMD Radeon R9 280X ya da NVidia GeForce GTX 960 veya üzeri en az 2 GB belleğe sahip ekran kartı olmalıdır.

 Harddisk:18 GB boş alan olmalıdır.

 Direct: XDX 12 olması gerekir.

 Predator Hunting Grounds oyunu minimum sistem gereksinimlerine sahip olan bir bilgisayarda oyunda yapılacak en küçük bir değişiklik ile güncelleme işlemi sırasında birtakım sıkıntıların meydana gelmesine sebep olmaktadır. Bu nedenle oyun için boş alanın fazla olduğu ve donanımlı bir bilgisayara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu oyun için önerilen sistem gereksinimleri şu şekilde belirtilmektedir:

Haberin Devamı

 İşletim Sistemi :Windows 10 veya üzeri 64-Bit işletim sisteminin olması gerekir.

 İşlemci: Intel Core i7-5930K 3.50 Ghz. ya da AMD Ryzen 5 1600X 3.6 GHz veya üzeri işlemci olmalıdır.

 Ram:16 GB bellek miktarı yeterli olmaktadır.

 Ekran Kartı: AMD R9 Fury X ya da NVidia GeForce GTX 1660 veya üzeri en az 4-6 GB belleğe sahip olmalıdır.

 Harddisk:18 GB boş alan miktarı olmalıdır.

 Direct: XDX 12 olması gerekir.

 Predator Hunting Grounds Oynayış Rehberi Ve Oynama İpuçları

 Predator Hunting Grounds oyununda av ya da avcı olmak oyuncunun tercihine bırakılmaktadır. Oyuncunun Predator karakteri ile insanları avlayarak Predatora yakalanmadan görevlerini tamamlaması gerekmektedir. Oyun ıssız bir ormanda geçmektedir. Gelişmiş silah çeşitleri ve iyi tasarlanmış oyun ortamı ile oyunculara iyi bir oyun deneyimi sunmaktadır. Birden fazla kişi ile oynama seçenekleri de oyunun artıları arasında gösterilmektedir.

Haberin Devamı

 Predator Hunting Grounds Detaylı İnceleme

 Predator: Hunting Grounds oyunu İnsanlar ile Predator'u karşı karşıya getirerek oynanan bir nişancı oyunu olmaktadır. Oyunda Predator olarak ıssız ormanlarda av yakalamak mümkün olmaktadır. Oyuncu görevleri tamamlayarak kupaları elde etmektedir. Oyunda Predator'ün üstün güçlerini kullanarak çeşitli ağaçların gövdelerine tırmanmak ve avını hızlıca takip etmek gibi görevleri bulunmaktadır. Oyundaki ses ve görsel efektler oyuncuya oyun içerisinde olma izlenimi vermekle beraber soluksuz bir macera yaşatmaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!