İkili Çatışma oyunu oyna

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2021 16:03

Macera severler için keyifli bir vakit geçirmek adına ikili çatışma oyunu öne çıkıyor. Rakibinizi alt edebilmek ve yeni bölümleri geçebilmek için yeteneğinizi konuşturabilirsiniz. Renkli grafikleri ile beraber keyifli bir şekilde ve kesintisiz olarak bu oyunu oynamanız mümkün. Hem mobil hem de bilgisayar üzerinden oynama imkanı bulunmaktadır. İkili Çatışma oyununu şimdi Hürriyet Oyun üzerinden ücretsiz ve online olarak oynayabilirsiniz!

Haberin Devamı

Sevimli ve renkli yaratıkların elinde bulunan silah ile beraber rakibi yok etme oyunu ikili çatışma olarak öne çıkmaktadır. Her birinde farklı rakipler ile karşı karşıya gelmek suretiyle, engelleri aşarak onu yok edebilirsiniz. Farklı bölümler değişik engeller sunarken aynı zamanda heyecan ve adrenalin dolu bir vakit geçirme şansı tanımaktadır.

İkili Çatışma Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Bilgisayar üzerinden ikili çatışma oyununu keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Bunun için ilk olarak internet üzerinden siteye girmek ve oyuna bağlantı kurmak gerekir. Daha sonra reklamın geçmesi ile beraber Play tuşu üzerinden hızlı şekilde oyna bağlantı kurabilirsiniz. Bu doğrultuda opsiyon tuşuna basmak suretiyle öncelikle kahramanı kendinize göre ayarlamanız gerekir. Daha sonra geriye dönmek suretiyle campain kısmından oyunun ilk bölümünden itibaren başlama şansı elde etmeniz mümkün. Yön tuşlarını kullanmak suretiyle karakterinizi bilgisayar vasıtasıyla kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda silahla ateş edebilmek için klavye üzerinden farklı bir tuş atama şansınız bulunuyor.

Haberin Devamı

İkili Çatışma Telefonda Nasıl Oynanır?

Bu eğlenceli ve macera dolu oyun telefonu üzerinde keyfi bir şekilde değerlendirilebilir. APK uygulaması ile beraber indirme ve yükleme üzerinden oyna bağlantı kurabilirsiniz. Aynı zamanda akıllı telefon veya tablet vasıtasıyla, internet üzerinden de oyuna giriş sağlamanız mümkün. Dokunmatik ekran sayesinde bu oyunu daha keyifli şekilde kontrol ederek oynama şansını değerlendirebilirsiniz. Rengarenk karakterler ile silah eşliğinde yok ederken güzel bir vakit geçirme şansına yakalamanız mümkün.

 

BAKMADAN GEÇME!