Osmanlı farkı

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı farkı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 16:24

Teknik Direktör İrfan Buz’un takımın başına geçmesinden sonra iç sahada başarılı bir grafik çizen mor-sarılara, kritik mücadelede 3 puan getiren, 3 golü; Cikalleshi, Musa ve Serdar Gürler, penaltıdan attı.

Haberin Devamı

Osmanlıspor, Alanyaspor’u, üçü de penaltıdan olmak üzere bulduğu 3 golle 3-0 yendi.
Sezon başında içine düştüğü ateş hattından, ilk kez geçen hafta çıkan Osmanlıspor için, kendisini bir adım daha yukarı taşıyacak nitelikteydi Aytemiz Alanyaspor maçı. Son dönemde belli bir çizgi yakalayan, mücadele gücünü yükselten Osmanlıspor, kadro kalite ve tecrübesini yansıtma konusunda eksik kalıyordu. Alanya karşısında, özellikle ilk yarıda, geride kalan maçların hepsinden; daha istekli, daha hırslı ve daha verimli oynadıklarından, sonuca gitmeleri zor olmadı. İkinci yarıda, Alanya’nın karşısına dikilen isim ise Karcemarskas’tı.
Alanyaspor’da, Wagner Lowe ve Fernandes’in olmayışı belli ki takımın gücünü, özellikle de ileri uçtaki etkisini azaltıyor. Başkent temsilcisi Umar gibi bir silahını, böylesi bir maçta kenarda bekletirken, onu aramadı bile. Mutlak kazanmak zorunda olan takımda, oyuncuların motivasyonu elbette daha farklı oluyor. Osmanlıspor, bu avantajına, iç sahadaki başarı performansını ekleyip, önemli bir galibiyet aldı ve devre arasına girmeden önce, kritik puan barajına biraz daha yakınlaştı.

Haberin Devamı

RAKİP NEFES ALAMADI

Oyunun başlaması ile birlikte rakibe göz açtırmayan ön alanda baskı, maçı Başkent ekibi lehine çeviren faktördü. Orta alanda, Lawal, Özer ve Musa, rakiplerinin yüzünü dönmesine fırsat vermeden yoğun bir pres yaparken, kanatlardaki Serdar ve Regattin hem bu konuda arkadaşlarına destek verdi hem de rakip kaleye etkili dalışlar yaptı.
İlk 30 dakikada gelen 3 golün de penaltıdan olması ilginçti. Ancak, futbol hatalar oyunu ve hata yaparsanız, sonucuna katlanmak zorundasınız. Osmanlıspor, başta zorlanabileceğini düşündüğü bir maçı, daha ilk yarı bitmeden kazandı ve kendi geleceği adına umutlarını bir kez daha tazeledi.

STAT: Osmanlı
HAKEMLER: Mete Kalkavan (***), Ceyhun Sesigüzel (***), Esat Sancaktar (***)
OSMANLISPOR: Karcemarskas (***), Vrsajevic (**), Numan Çürüksu (**), Maxsö (**), Pinto (***), Lawal (***) (Dk. 79 Payam *), Musa (***), Serdar Gürler (***), Özer (***) (Dk. 70 Luiz *), Regattin (***), Cikalleshi (**) (Dk. 63 Doukara *)
AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar (**), Gassama (**), Fofana (**), Tzavellas (*), Nsakala (**), Sackey (**), Taha (*) (Dk. 46 Yusuf *), Cenk Ahmet (**), Emre Nefiz (*) (Dk. 46 Lungu *), Efecan (**), Emre Akbaba (**)
GOLLER: Dk. 13 Cikalleshi (Penaltıdan), Dk. 20 Musa Çağıran (Penaltıdan), Dk. 28 Serdar Gürler (Penaltıdan) (Osmanlıspor)
SARI KARTLAR: Dk. 23 Emre Nefiz, Dk. 57 Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 41 Özer Hurmacı, Dk. 62 Numan Çürüksu, Dk. 76 Doukara (Osmanlıspor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!