ÖRNEK OLSUN

Adana derbisinde nefesler tutuldu. Demirspor ile Adanaspor 54. randevuda...

Haberin Devamı

Adana’nın iki güzide ekibi Demirspor ile Adanaspor bugün bir kez daha karşı karşıya gelecek. Türkiye’nin sayılı derbilerinden gösterilen ve her oynandığı zaman büyük heyecanlara sahne olan Adana derbisinde nefesler tutuldu. Heyecanla maç saati bekleniyor.

Tüm dileğimiz maçın dostluk içerisinde geçmesi, iki takımın da maçı 11 kişi bitirmesi ve saha dışında da saha içinde de hiçbir taşkınlığın olmaması.

Hafta içerisinde TSYD Adana şubesinin organizesiyle bir araya gelen teknik direktörler, futbolcular, yöneticiler ve başkanların ortak dileği önce centilmenlik, dostluk ve hakedenin kazanması oldu. Buna biz de canı gönülden katılıyoruz.

COŞKU TAŞMASIN

Büyük maç öncesi her iki ekibimiz de 11 puanda ve 8. 9. Sıraları paylaşıyorlar. Bu böyle olmamalıydı her iki ekibimiz de daha yukarılarda olmalı, Süper Lig yolunda emin adımlarla yürüyor olmalıydı. Neyse vakit henüz çok geç değil. Yeter ki inanç olsun.

Haberin Devamı

Mavi Lacivertli ve Turuncu Beyazlı taraftarlar bugünkü maçta de tribündeki yerlerini alacaklar. Mavi Lacivertliler cezası nedeniyle biraz eksik olacak. Bu da gösteriyor ki tribün coşkusu yalnız takımı desteklemek için yapılmalı. Kötüsü takıma zarar veriyor.

Turuncu Beyazlı taraftarlar da kendilerine ayrılan bilet sayısına göre tribünde olacaklar.

DOSTLUK KAZANSIN

Gönül isterdi ki eskiden olduğu gibi tribünler yarı yarıya bölüşülsün, daha heyecanlı, daha anlayışlı bir şekilde maçlar izlensin. Coşkuyu içlerinde hissetsin. Ama olmuyor. Eski günler çok geride kaldı bir türlü geri getirilemiyor.

Bugün oynanacak maç hem Adana için, hem taraftar için hem de takımlarımız için çok önemli.

Sağduyunun hakim olduğu, zevkli bir maç olsun. Ülkemize örnek olsun , dostluk kazansın…

Yazarın Tüm Yazıları