Orijinal film kostümleri

Güncelleme Tarihi:

Orijinal film kostümleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2010 00:00

Orijinal Film Kostümleri ve Ekipmanları Sergisi geçtiğimiz günlerde Bilkent Cinebonus Sinemaları’nda başkentlilerle buluştu. 15 Kasım’a kadar sürecek olan sergide Kate Winslet “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” adlı filmde giydiği kostümler yer alıyor.

Geçtİğİmİz günlerde başlayan “Orijinal Film Kostümleri ve Ekipmanları Sergisi”, filmlerde kullanılan eşyaları, başkentlilerle buluşturuyor. Koleksiyoner Özgür Çift’e ait eserlerin yer aldığı sergi 15 Kasım’a kadar Bilkent Cinebonus Sinemaları’nda ziyaret edilebilecek. Testere 7, 28 Ekim’de gösterimde Başkent Ankara, ilginç bir sergiye ev sahipliği yapmaya başladı.

15 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek

Ünlü koleksiyoner Özgür Çift’e ait olan ve sinema filmlerinde kullanılan kostümler ile ekipmanlardan oluşan “Orijinal Film Kostümleri ve Ekipmanları Sergisi” Bilkent Cinebonus Sinemaları’nda 15 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek. Sergide, başrollerini Kate Winslet ve Jim Carey’in oynadığı “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” filminde Winslet’in giydiği kıyafetler ile Testere filminin kostüm ve ekipmanları yer alıyor. Testere 7 filmi, 28 Ekim’de üç boyutlu olarak vizyona girecek. O tarihte Ankaralıları filmle birlikte başka bir sürpriz daha bekliyor.

İzleyiciler salona banyodan geçecek

Serinin ilk filmindeki banyo sahnesinin geçtiği mekan iç mimar Neşet Güne tarafından tasarlanacak ve izleyiciler salona bu banyodan geçerek girecek. Bilkent Cinebonus İşletme Müdürü Erk Şenman, eğlence sektörünün en önemli dallarından biri olan sinemanın bu tür farklılıklar yaratmaya ihtiyacı olduğunu ve çalışmalarla ilgili misafirlerden aldıkları olumlu izlenimlerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!