Ordu’da görkemli yıl sonu sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Ordu’da görkemli yıl sonu sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 18:15

Ordu’da görkemli yıl sonu sergisi açıldı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) yıl sonu sergisi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Öğrenme Şenliği’ başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen şenliğe Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, ORMEK kursiyerleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ordu Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün güzel bir çalışma ortaya koyduğunu belirten Başkan Enver Yılmaz, “ORMEK bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin el emeği ve göz nuru eserlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Öğrenme Şenliği’nin açılışını birlikte gerçekleştiriyoruz. Sergi alanında diğer kurum ve kuruluşların da stantları yer alıyor. Kurslara çok yoğun bir ilgi var. Açıkçası bu kadar ilgi bizi de çok memnun etti. Halk Eğitimi Müdürlükleri bünyesinde eğitim alan vatandaşlarımızı da kattığımızda hemşerilerimizin önemli bir kısmının bu kurslar sayesinde eğitim aldığını görüyoruz. Toplumun sosyalleşmesi ve gelişmesi adına bu tür faaliyetleri her zaman destekleyeceğiz” dedi. 

Törende yapılan konuşmaların ardından temsili sertifika töreni yapıldı. Kursları başarı ile bitiren işaret dili öğreticiliği ve tercümanlığı kursiyeri Deniz Tiryaki, butik çikolata hazırlama kursiyeri Esra Gürel, guvaj boya kursiyeri Yunus Sözeri, pastacı çırağı kursiyeri Ayşe Özdemir, okuma yazma kursiyeri Kadriye Uçar ve filografi kursiyeri Ayşe Irmaklıoğlu’na kurs bitirme sertifikaları verildi.

Sergi, Cuma gününe kadar gezilebilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!