Okul idarecilerine kurs

Güncelleme Tarihi:

Okul idarecilerine kurs
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 13:18

Okul idarecilerine kurs

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde okullarda görev yapan müdür ve müdür yardımcılarına 'Soruşturma Teknikleri Kursu' verildi.
Finike'de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Koordinatörlüğü tarafından 'Soruşturma Teknikleri Kursu' düzenlendi. Cengiz Topel Ortaokulu Konferans Salonu'ndaki kursa ilçedeki çeşitli okullarda görev yapan müdür ve müdür yardımcıları katıldı. 5 gün sürecek programda eğitim veren Maarif Müfettişi İsmail Seçilmiş, kurs ile okul idarecilerinin muhakkik hale getirilmesinin, soruşturma ve inceleme konularında uzmanlaşmasının amaçlandığını söyledi.
Programın başında ve sonunda olmak üzere kursiyerlere iki test uygulanacağını aktaran İsmail Seçilmiş, "İlk testte kursumuza katılan idarecilerimizin, kurs öncesi bakış açıları, düşünceleri ve düzeyleri anlaşılacak. Son testte ise eğitim sonrasında gelinen nokta belirlenecek. Böylece kursların faydaları ölçülmüş olacak. 5 gün boyunca hukukun temel kavramları, disiplin cezalarının amaçları, özelliklerine göre suçlar ve kusurlar, inceleme ve soruşturma raporu hazırlama konuları ele alınacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!