Okan Uslu'nun sesinden 'Yeminler Etmiştik' albümü

Güncelleme Tarihi:

Okan Uslunun sesinden Yeminler Etmiştik albümü
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2018 11:29

Okan Uslu'nun sesinden 'Yeminler Etmiştik' albümü

Haberin Devamı

İZMİRLİ şarkıcı Okan Uslu, Türker Atik bestelerinden oluşan ilk albümü 'Yeminler Etmiştik' ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Uslu'nun ilk albümü bir işbirliği projesi ile hayata geçiriliyor. Bestelerin tamamının Türker Atik'e ait olduğu albüme İzmir'in değerli 9 farklı söz yazarı destek veriyor. Proje koordinatörü ve bestekar Türker Atik, hedeflerinin Türk sanat müziğinin büyük kitlelerce dinlenmesi olduğuna dikkat çekerek "Okan Uslu'nun sesinden dinleyicilerimize ulaştıracağımız yepyeni bestelerimizle bunu başaracağımıza inancım tam" dedi.

Stüdyo kayıtlarının tamamlandığını, albümün nisan ayı içinde sanatseverlerle buluşacağını belirten müzik yönetmeni Atilla Irgız, birbirinden değerli saz üstadları ile çalıştıklarını, farklı melodik yapılarla Türk sanat müziğine yeni bir yaklaşım getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Yıllardır radyo ve televizyon programları aracılığıyla Türk sanat müziği sevenlere seslenen Okan Uslu ise ilk albümün heyecanı içinde olduklarını, TRT'nin en özel sanatçılarından Lale Mumcu Başel'in vokalleriyle destek verdiğini ve hep birlikte dillerden düşmeyen şarkılara imza atacaklarını dile getirdi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!