Öğrenciler konteyner boyadı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler konteyner boyadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 15:01

Öğrenciler konteyner boyadı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEMER Belediyesi'nin Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi'nin bu haftaki konukları Arslanbucak Anaokulu öğrencileri oldu. Öğrencilerin sertifikalarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül verdi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül öncülüğünde başlatılan Çöp Konteyneri'ni Kendin Boya Projesi yoğun ilgi görüyor. Kemerliler, her hafta gruplar halinde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün bahçesinde buluşarak konteyner boyuyor.

Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi'nin bu haftaki konukları Arslanbucak Ana Okulu öğrencileri oldu. Öğrenciler ve öğretmenler konteynerler üzerine çeşitli çizgi film karakterleri ve doğa resimleri çizdiler. Katılımcıların sertifikalarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül verdi.

ÇEVRE BİLİNCİNE KATKI

Projeyle Kemer sokakların rengârenk bir görüntüyü büründüğünü kaydeden Neşe Gül, “Çevreye olan duyarlılıkları ve projemize desteklerinden dolayı miniklerimize ve öğretmenlerine yürekten teşekkür ediyorum. Çevre bilincine katkıda bulunmak isteyen hemşerilerimiz 814 11 00 numaralı telefonumuzdan randevu alabilirler. Sizleri de bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!