Niğde’de kapanan köy yolları ulaşıma açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de kapanan köy yolları ulaşıma açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 12:57

Niğde’de kapanan köy yolları ulaşıma açılıyor

Haberin Devamı

 Ali KADI/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, İl Özel İdaresi tarafından oluşturulan karla mücadele ekiplerinin 7 gün 24 saat esasına göre çalıştığının söyledi.

Niğde İl Merkez ve İlçelerinde gece saatlerinden başlayarak sabaha kadar devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları ile  8 kar bıçaklı kamyon ve 9 greyderden oluşan ekiplerin  mücadele ettiğini  belirten  Vali Şimşek şu bilgileri verdi:

"Akşam saatlerinde başlayan çalışmalar neticesinde Çiftlik İlçemize bağlı Çınarlı ve Murtaza köyleri arasında ulaşım saat 23:oo’e civarında açılmıştır. Bor İlçemize bağlı Kılavuz ve Postallı’da ise greyderlerimiz, kar ile kapanan yolları açma çalışmalarına devam etmektedir. Çamardı İlçesine bağlı Üçkapılı köyü ile Merkez Özyurt köyü ulaşıma açılmış bulunuyor. Ulukışla İlçesine bağlı Yeniyıldız, Kılan, Emirler ve Darboğaz köy yollarında yol ulaşıma açılmış durumdadır. Ayrıca Altunhisar Uluören Köy yolunu açmak üzere akşam saatlerinde yola çıkan ekiplerimiz Bor- E-90 arasını Karayolları ekipleri ile birlikte sabaha sabah saatlerine kadar açık tutmakta yardımcı olmuşlardır. Şu ana kadar 8 kar bıçaklı kamyon ve 9 greyderden oluşan ekiplerimiz köyleri tarayarak kar ve tipi ile kapanmış köy yollarını açma çalışmalarına devam ediyor.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!