Nevşehir'de Ticaret Borsası ve pazarcılar odası aşure dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Nevşehirde Ticaret Borsası ve pazarcılar odası aşure dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2017 13:27

Nevşehir'de Ticaret Borsası ve pazarcılar odası aşure dağıttı

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)- NEVŞEHİR  Ticaret Borsası ile Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle düzenlediği geleneksel aşure dağıtımı etkinliği düzenlendi.

Nevşehir’de ilk olarak Aşure günü etkinliği Alacaşar yolu üzerindeki Buğday Pazarı’nda gerçekleştirildi. Ticaret Borsası (NTB)’nin organizasyonu ile geleneksel olarak düzenlenen aşure günü etkinliği, Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat’ın yaptığı dua ile başladı.  Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,  Belediye Başkanı Hasan Ünver,   İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit,  Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş  ve protokol üyeleri katıldı.Daha sonra buradaki esnaflara ve vatandaşlara, hazırlanan 3 kazan dolusu aşureyi dağıttı.

Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı tarafından da  modern  Sebze Pazarı’nda da aşure etkinliği düzenlendi. İl protokolünün de hazır bulunduğu  etkinlikte protokol mensupları vatandaşlara aşure dağıttı.
FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!