Neşeli Hayat’a özel gösterim

Güncelleme Tarihi:

Neşeli Hayat’a özel gösterim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 00:00

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve başrolünü oynadığı “Neşeli Hayat” filmi için özel gösterim düzenlendi. Gösterime Yılmaz Erdoğan ve film oyuncuları da katıldı.

GORDİON Alışveriş Merkezi Cinebonus sinemalarında gerçekleşen gösterime TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve oğlu, AKP Milletvetkili Dengir Mir Mehmet Fırat, Sinema ve TV Telif Hakları Genel Müdürü Abdurrahman Çelik’in yanı sıra film oyuncularından Yılmaz Erdoğan, Erdal Tosun, Ersin Korkut, Sinan Bengier, Şahin Irmak, Büşra Pekin, Oğuzhan Koç ve Cezmi Baskın’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı. Ayrıca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan ve filmin yapımcısı Zeynep Özbatur da Erdoğan’ı yalnız bırakmadı.

Ne yaparsa güzel yapar

Mehmet Ali Şahin ve Yılmaz Erdoğan filmi yan yana izledi. Şahin, film sonunda yaptığı açıklamada çocukların komedi-dram türündeki “Neşeli Hayat”ı çok seveceğini ve kendisinin de çok beğendiğini belirterek yapımda emeği geçen herkese teşekkür etti. Dengir Mir Mehmet Fırat da, filmin çok güzel olduğunu ve hayatın bir parçasıymış gibi doğal olduğunu söyledi. Fırat, “Yılmaz Erdoğan ne yaparsa güzel yapar” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgiden memnun

GEÇTİĞİMİZ hafta vizyona giren “Neşeli Hayat”ın özel gösteriminin ardından bir kokteyl yapıldı. Kokteylde başkentliler Yılmaz Erdoğan başta olmak üzere filmin oyuncularına büyük ilgi gösterdi. Oyuncularla fotoğraf çekilmek isteyen Ankaralılar deyim yerindeyse birbirleriyle yarıştı. Yılmaz Erdoğan gösterilen ilgiden hayli memnun görünüyordu. Film, Noel babanın tam olarak ne olduğunu bilmeyen ama Noel baba olan Rıza Şenyurt’un dramatik hikayesini anlatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!